2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 43 پست
نه کلا حرفم ربطی ب این ماجرای قهر و اینکه بشما تعارف نکرده نداشت .ولی بنظرم ازش میپرسیدی ک چشه بهتر ...

اخه حتی لیاقت نداره بپرسم ازش یه بار چنان دعوایی درست کرد ک من ۱ شب با گریه رفتم تو کوچه تو دعوا شاخ در اوردم ک چطور حرفای و کارای ریز ریز و ب داداشم گفته بود داداشمم برگشت بم گفت کی شوهر کنی دیگا نبینمت و اینقکه تو قد دودولمم نیستی ولی بعداز یه سال پیام دادام ب خانم گفتم اشکال نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از کجا میدونید کسی کاری نکرده و فقط اون پذیرایی کرده خیلی برا من پیش امده ک وسایل اماده پذیرا ...

وااااا

خونه مادرتونه

عروس فقط درحد چندتا بشقاب جمع کردن کمک میکنه. ن که جلو شما خم و راست بشه

بخدا من در همین حد از زن داداشم انتظار دارم ک اونم نمیکنه

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
اخه حتی لیاقت نداره بپرسم ازش یه بار چنان دعوایی درست کرد ک من ۱ شب با گریه رفتم تو کوچه تو دعوا شاخ ...

خب اخه من نمیفهمم اگه لیاقت نداشت ک بهش فک نمیکردی نه اینکه بیای تاپیک بزنی.اگه با تودعوا داره بگو یکی از خواهرات ازش بپرسه ببینه چ مرگشه. اگه ام واقعا مهم نیست ک کلا بهش فک نکن حرص نخور دیگه

وقتی چندتا دختر تو خونه باشه اصن عروس همون چندتا بشقاب ام وظیفش نیست.

اره دختر تو خونه اره. تازه اونم اگه چندتااااا باشن

اما میگن خونه مادرشون زندگی نمیکنن و‌ خود دخترا متاهل هستن

چ ربطی داره مگه عروس خونه مادر اونا زندگی میکنه .

چی؟ من اصلا متوجه حرف شما نمیشم

حرف من اینه:« اگر دخترها ازدواج کردن و اومدن خونه مادرشون سر بزنن. و عروس ها هم امدن خونه مادرشوهرشون سر بزنن . همگی باید بلند شن و ب نوبه ی خودشون کمک کنن »

زن داداشت چرا باید از شما پذیرایی کنه؟ مگه خونه اون رفتید؟

عزیزم من نگفتم اون خدمتکاره ماست شرایط منزل پدرم جوریه ک اون باید پذیرایی کنه وقتی کسی تو یه خونه رندگی میکنه نمیشه دس ب سینه بشینه و نگاه کنه  احترام خیلی خوبه حتی ب ظاهر 

چه راحت لقب میدی . اصلا نمیخام قضاوت کنم .  اما خودت بی طرف فکر کن ببین. چرا اینجوری شده یهو ...

شما ن منو میشناسی ن اونو یعنی فک نمیکنم خواهر شوهر ب خوبی ما باشه ولی واقعا میشناسمش ک میگم من اصن منزل پدرم زندگی نمیکنم حتی کاری بهش ندارم هنو میگم خدایا چشه این 

وااااا خونه مادرتونه عروس فقط درحد چندتا بشقاب جمع کردن کمک میکنه. ن که جلو شما خم و راست بشه بخد ...

ما نگفتیم خم و راست شه بی فرهنگ‌نیستیم ک این فکرو کنیم ولی زشته خیلی خیلی زشته ک ب خانواده خودش احترام بزاره و بگو بخند اونوقت واسه ما تو پیش دستی شیرینی بزاره و مثه چوب بشینه تویه خونه مدرم اون خانم خونس چون پدرم جدا شده 

وقتی چندتا دختر تو خونه باشه اصن عروس همون چندتا بشقاب ام وظیفش نیست.

تمام اجیام ازدواج کردن من مجردم ک منم وونجا زندگی نمیکنم ولی وقتی هیچ زنی جز اون تویه اون خونه نیست پس پدرم پذیرایی کنه زشته اصن  

چی؟ من اصلا متوجه حرف شما نمیشم حرف من اینه:« اگر دخترها ازدواج کردن و اومدن خونه مادرشون سر بزنن. ...

مادر من اومد منزل پدرم ک ب داداشم سر بزنه پدر نادرم جدا شدن و عروسمون خانم خونست مثلا