من خونه پدرم زندگی نمیکنم ..و با زنداداشم ک خونه پدرم زندگی میکنه قهریم امشب من اونجا بودیم مهمانم داشتن شیرین و شربت اورد تعارف کرد ب من ک رسید از پیشم رد شد هم واسه شربت هم شیرینی اینکارو کرد خیلی ناراحت شدم اخه شبه قبلشم با اجیام رقته بودم ب همه تعارف کرد ب من نکرد من میگم درسته قهری ولی لااقل تعارف کن قهریشم بی دلیله بخرا هیچی بهش نگفته بودم هنو موندم واسه چی قهره این اجیام میگن حسودیتو میکنه چون راحتی و خوشتیپی
نه کلا حرفم ربطی ب این ماجرای قهر و اینکه بشما تعارف نکرده نداشت .ولی بنظرم ازش میپرسیدی ک چشه بهتر ...
اخه حتی لیاقت نداره بپرسم ازش یه بار چنان دعوایی درست کرد ک من ۱ شب با گریه رفتم تو کوچه تو دعوا شاخ در اوردم ک چطور حرفای و کارای ریز ریز و ب داداشم گفته بود داداشمم برگشت بم گفت کی شوهر کنی دیگا نبینمت و اینقکه تو قد دودولمم نیستی ولی بعداز یه سال پیام دادام ب خانم گفتم اشکال نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه حتی لیاقت نداره بپرسم ازش یه بار چنان دعوایی درست کرد ک من ۱ شب با گریه رفتم تو کوچه تو دعوا شاخ ...
خب اخه من نمیفهمم اگه لیاقت نداشت ک بهش فک نمیکردی نه اینکه بیای تاپیک بزنی.اگه با تودعوا داره بگو یکی از خواهرات ازش بپرسه ببینه چ مرگشه. اگه ام واقعا مهم نیست ک کلا بهش فک نکن حرص نخور دیگه
حرف من اینه:« اگر دخترها ازدواج کردن و اومدن خونه مادرشون سر بزنن. و عروس ها هم امدن خونه مادرشوهرشون سر بزنن . همگی باید بلند شن و ب نوبه ی خودشون کمک کنن »
نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
زن داداشت چرا باید از شما پذیرایی کنه؟ مگه خونه اون رفتید؟
عزیزم من نگفتم اون خدمتکاره ماست شرایط منزل پدرم جوریه ک اون باید پذیرایی کنه وقتی کسی تو یه خونه رندگی میکنه نمیشه دس ب سینه بشینه و نگاه کنه احترام خیلی خوبه حتی ب ظاهر
چه راحت لقب میدی . اصلا نمیخام قضاوت کنم . اما خودت بی طرف فکر کن ببین. چرا اینجوری شده یهو ...
شما ن منو میشناسی ن اونو یعنی فک نمیکنم خواهر شوهر ب خوبی ما باشه ولی واقعا میشناسمش ک میگم من اصن منزل پدرم زندگی نمیکنم حتی کاری بهش ندارم هنو میگم خدایا چشه این
وااااا خونه مادرتونه عروس فقط درحد چندتا بشقاب جمع کردن کمک میکنه. ن که جلو شما خم و راست بشه بخد ...
ما نگفتیم خم و راست شه بی فرهنگنیستیم ک این فکرو کنیم ولی زشته خیلی خیلی زشته ک ب خانواده خودش احترام بزاره و بگو بخند اونوقت واسه ما تو پیش دستی شیرینی بزاره و مثه چوب بشینه تویه خونه مدرم اون خانم خونس چون پدرم جدا شده