2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بدون رژیم پسردارشدن؟ اهل لبنیات بودن ولی پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 35860 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل که فولیک و ویتامین داد گفت گرمیجات بخور هم خودت هم همسرت برو قبل. اخرین پریودیت بیا منم کلا گ ...

عزیزم قرص ا. اس. ا نبود؟ اخه دکترم بمن داده گفته تاثیر داره.. رقیق کننده خونه وبدن رو قلیایی میکنه

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
طب سنتی؟ چند سالمه؟ ۲۷ شوهرم ۳۲

ببین گلم اگه پسر میخوای از ۱۱تیر تا ۱۰ابان فرصت ‌پسردار شدن داری تو این چند ماه تخمکگذاریت انجام بشه احتمال ۷۰٪ پسر میشه درست بین این ماه ها 

من لبنیات متوسط میخورم ولی شوهرم زیاد میخوره. اولی رو دوست داشتم پسر باشه که شد دومی ام میخواستم دختر باشه که اونم پسر شد قبلا شوهرم ۳ تا پسر و ۱ دختر میخواست فک کنم اگه بعدا بچه بیارم سومی ام پسر شه قید دختر رو زدم.🤣

خواهرشوهر من هم رژیم گرفت هم به من گفته بود کمپرس یخ قبل از نزدیکی مرد رو بیضه هاش بذاره ۵ یا ۱۰ دقیقه خیلی موثره البته مداوم نه هاااا

لطفا با جوش شیرین و اینام خودتونو نشورین باعث نقص تو جنین میشه 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
یه دوست داشتم عشق پسر بودا بعد ما همه با هم پنج تا خانم باردار شدیم این چپ و راست میگفت ما &nb ...

اخه ب منم گفت ب قیافت میخوره دخترزا باشی😌رفتم سونوپسر بود این شکلی شد😳😒باور نمیکرد برگه رو از دستم کشید تا ببیته

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
عه من دوستم واسه رقیق شدن خونش ا اس ا میخوره بچش هم پسر شده بارداره

قبل بارداری میخورد؟ ا اس ا همون اسپرین بچه اس دیگه

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
جدول چینی الکیه من نگاه کردم اشتباه بود  خواهرشوهرمم نگاه کرد اشتباه بود  شانسیه

باید سن رو به میلادی بزنی و از ماشین حساب چینی ..چون چین وقتی بچه دنیا میاد یک ساله حسابش میکنن جدول هم مال اوناست