2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بدون رژیم پسردارشدن؟ اهل لبنیات بودن ولی پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 35862 بازدید | 66 پست
عزیزم قرص ا. اس. ا نبود؟ اخه دکترم بمن داده گفته تاثیر داره.. رقیق کننده خونه وبدن رو قلیایی میکنه

نمیدونم اسمش چی بود. یه قرص کوچولوریز یود

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
باید سن رو به میلادی بزنی و از ماشین حساب چینی ..چون چین وقتی بچه دنیا میاد یک ساله حسابش میکنن جدول ...

اره میدونم چجوری حساب میشه واسه ما اشتباه بود 

اصلا این تاریخ چینی و این چیزا بخوای علمی هم بهش نگاه کنی اصلا امکان نداره مگر میشه از روی تاریخ و ماه مشخص بشه اگر اینجوری بود همه متوجه میشدن بچشون چیه 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اولی دختر بود دومی رو روز تخمک گذاری اقدام داشتیم پسر شدلبنیات هم میخوریم هم شوهرم هم من

یعنی قبل اقدامتونم لبنیات مصرف میکردین؟ 

قرص خاصی مصرف نکردی؟ مثلا لتروزول؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
یعنی قبل اقدامتونم لبنیات مصرف میکردین؟  قرص خاصی مصرف نکردی؟ مثلا لتروزول؟

نه اصلا دکترم نرفتم لبنیات هم خودم شوهرم از قبل حاملگی میخوریم دوس داریم ،

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 
من رفتم زیر نظر دکتر از دوماه قبل حوصله رژیم عذایی نداشتم چون نمیتونستم لبنیات نخورم  خودش راه ...

گفت چند تا اقدام داشته باشین؟ یک روز در میان یا فقط روز تخمک گذاری؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
من خودم ماست زیاد دوس داشتم ولی پسر دارم میدونی بیشتر بسته به مرده باید شوهرتو رژیم گرمیجات بدی  ...

فقط یک بار روز تخمک گذاری اقدام کردین سا یک روز در میان اقدام رفتین؟

منم همین نظرودارم.اخه خواهرمم بیخیال بود۳تا پسر پشت سرهم اورد ولی زنداداشم ک همیشه رڗیم پسر زایی میگ ...

خودتون سر بارداریت فقط روز تخمک گذاری اقدام کردین یا یک روز در میان؟

فقط یک بار روز تخمک گذاری اقدام کردین سا یک روز در میان اقدام رفتین؟

نمیدونم کلا سه ماه طول کشید جلوگیری نکردم بار دار شدم

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
عزیزم منم اولی دختر بود دومی رو روز تخمک گذاری اقدام داشتیم پسر شدلبنیات هم میخوریم هم شوهرم هم من

فقط یک بار اقدام کردین؟ روز تخمک گذاری؟ 

با سونو پیدا کردین تخمک گذاری رو یا کیت؟

فقط یک بار اقدام کردین؟ روز تخمک گذاری؟  با سونو پیدا کردین تخمک گذاری رو یا کیت؟

عزیزم من روز تخمک گذاری همیشه یه تخمدانم درد می‌کنه میفهمم روز تخمک گذاریمه اقدام داشتم

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم