2777
2789
عنوان

حلقه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
من ۷۰بودم الان ۴۸اماواسه اینکه وزنم برنگرده میخام بزنم وغذاماکم کردم وورزش کردم اماالان مامانم واطزا ...

تو دیگه فک کنم ب وزن ایده ال رسیدی فقط کم خوریتو ادامه بده در روز ی نیم ساعت تحرک داشته باشی حله  .. مثلا رقصم خوبه من گاهی میرقصم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت ۴۸  ....  پ خیالت راحت صورتت تکون نمیخوره.. همون نیم ساعت پیاده ربع ساعت حلقه حله ...

۱۶۲قدمه پس ورزشماسبک کنم دوباره وزنم برنمیگرده صورتم بهترمیشه؟

خب من غذاهمه چیزی میخورم اماکم میخورم ورزش هوازی هرروز

۱۶۲قدمه پس ورزشماسبک کنم دوباره وزنم برنمیگرده صورتم بهترمیشه؟ خب من غذاهمه چیزی میخورم اماکم میخور ...

اره خیالت راحت .... من خیلی پیجای  ورزشیو  کسایی  ک  لاغر کردنو دنبال کردم مطمینم  ک میگم   

تو دیگه فک کنم ب وزن ایده ال رسیدی فقط کم خوریتو ادامه بده در روز ی نیم ساعت تحرک داشته باشی حله &nb ...

اخه همش میگن صورتت بده چنتالقمه به غذام اضافه کردم وورزشمم یروزدرمیونش کردم تاصورتم یکم خوبشه واسه همین گفتم حلقه بزنم که شکم وپهلوم برنگرده یعنی خوبه؟

بعضی غذاها خاصیت چاق کنندگیشون بنظر نماد مثلا هر نوع اشی بشدت کالری داره  سعی کن فقط ی کاسهکوچک ...

اوه خوب شدگفتی من آش رشته خیلی دوست دارم معمولادوتابشقاب میخورم پس ازین به بعدهروقت بودکمش کنم

اوه خوب شدگفتی من آش رشته خیلی دوست دارم معمولادوتابشقاب میخورم پس ازین به بعدهروقت بودکمش کنم

منم عاشق اشم   اما از وقتی فهمیدم خیلی کم میخورم  برام مثل شکنجه  میمونه  وقتی عکس اش میبینم