2777
2789
عنوان

بیماری خیلی لاغر و بیریختم کرده.پوست صورتم شل و وارفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 43 پست
اگه پولیپ داری ک باید کولونوسکوپی انجام بدی و پولیپ برطرف بشه..واسه همیشه خوب میشی ولی پولیپ روده در ...

پولیپم رو با کولونوسکوپی زدن ولی اصلا دفعم خوب نیست و فک میکنم دوباره پولیپم بزرگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولیپم رو با کولونوسکوپی زدن ولی اصلا دفعم خوب نیست و فک میکنم دوباره پولیپم بزرگ شده

بله احتمالا دوباره برگشته.دوباره اقدام کن واسه درمان دست نکش از درمانت انشالله ک هرچه زودتر خوب بشی روحیتو از دس نده خوب میشی.

عزیز میشه بگی چ وقتایی ورزش کنم.ناشتا که اصن نا ندارم بلند شم غذا هم که میخورم معده و کبدم سنگینی می ...

ببین بنظرم اول دکتر برو حالا چه همین متخصص ها چه طب سنتی تا اول مشکل ات مشخص بشه بعد برو ورزش و بنظرم باشگاه برو که هر روز زیر نظر مربی و ساعت خاص ورزش کنی مثلا ورزشی مثل ایروبیک یا فیتنس 

ساعات کلاس ورزش هم یا صبح هست که مثلا 10 صبح میشه که باید زود پا شی صبحانه بخوری بعد کلاس بری یا بعدازظهر مثلا 5 اینا هست که اگه 12،1 ظهر نهار بخوری تا 5 کلی فاصله ست که غذات هضم شده 

یا ساعت 6،7 غروب هست که اون موقع گشنه ات بود یه عصرونه ای مثل خشکبار یا میوه هایی مثل موز یا سیب اینا میخوری و بعد میری 

ولی گفتم اول دکتر برو ببین شاید بعضی غذاها رو اصلا نخوری بهتره درمورد اسیدی بودن زیاد معده فک کنم شربت میدن 

هیچوقت هم با شکم پر یا خالی ورزش کن طبق ساعاتی که گفتم پیش برو

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بله احتمالا دوباره برگشته.دوباره اقدام کن واسه درمان دست نکش از درمانت انشالله ک هرچه زودتر خوب بشی ...

اخه سه ماهه که کولون شدم.دکتر میگه زوده برای کولون بعدی.اخه من خودم میدونم حالم بده.یکی میگه روده عصبی.یکی میگه تحریک پذیر...

دکترا تا کم میارن همه مریضیا رو ربط میدن به اعصاب .اخه حیوون مگه اعصاب و روان داره که مریض میشه میمیره.