2777
2789
عنوان

بیماری خیلی لاغر و بیریختم کرده.پوست صورتم شل و وارفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آدمای بیفرهنگی! یکی مریض باشه مسخره میکنن؟ خداروشکر تو واقعیت نمیبینم از اینا اهمیت نده استارتر

فقط دعا کنین دکترا هر چ زودتر دردمو تشخیص بدن.از این بلاتکلیفی و دردای همیشگی خسته شدم.به نظرتون برم به صورتم چربی تزریق کنم .اخه ۱۲ کیلو لاغر شدم و چون صورتم درشت بود الان پوستم شل و استخونام دیده میشه

هم برو متخصص گوارش هم برو پیش یه دکتر طب سنتی 

یه خانومی قبلا گفته بود مدام دل درد میشده بهش شربت گیاهی داده بودند گفته بوده اثر داشته 

شاید به مزاج ات ربط داره یا لابد باید رژیم غذایی خاصی داشته باشی 

ببین حتما حتما حتما ورزش کن 3 بار واست تاکید کردما چون ورزش و تحرک باعث میشه معده کار هضم غذا رو بهتر انجام بده و بخاطر گردش اوردن خون بهتر گوارش انجام میده و همچنین سموم بدن رو دفع کنه و رنگ و روت اصلا باز میشه و شاداب میشی 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

[QUOTE=138235790]ورزش میکنی؟ از استرس دوری میکنی؟ باید ببینی چیا اذیتت میکنه نخوری .[/QUOپیاده روی میکنن و استرس دارم و همش تو فکر سرطانم.اخه خیلس بد شدم.قیافم عین سرطانیا شده فقط مو دارم که اونام شرو به ریزش کردن

رفلکس معده دارم.باعث سوزش و ترش کردن نمیشه.چجوری استفاده کنم و روزی چن مرتبه بخورم عزیز

عزیزم امتحانش کن من که  هیچ  مشکلی باهاش ندشتم صبح ناشتا دو سه قاشق بریز توی آب هم بزن مثل شربت میشه بخور مطمئن باش زود نتیجشو میبینی

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
هم برو متخصص گوارش هم برو پیش یه دکتر طب سنتی  یه خانومی قبلا گفته بود مدام دل درد میشده بهش ش ...

عزیز میشه بگی چ وقتایی ورزش کنم.ناشتا که اصن نا ندارم بلند شم غذا هم که میخورم معده و کبدم سنگینی میکنه.یعد غذا ورزش کنم اشکال نداره؟

اگه پولیپ داری ک باید کولونوسکوپی انجام بدی و پولیپ برطرف بشه..واسه همیشه خوب میشی ولی پولیپ روده در دراز مدت خیلی خطرناک هستش و دور از جون ب سرطلان روده میرسه.حتما خودتو درمان کن با یه متخصص گوارش مشورت کن