eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 عنوان شوهرم هم رفیق باره هم بچه ننه است چیکار کنم 332 بازدید | 26 پست خیلی رفیق بازههمه چیز زندگی هم ب مانش میگه خسته شدم حس میکنم طلاق عاطفی گرفتیم میخوام طلاق بگیرم اما تو خانواده طلاق نداشتیم از بعدش میترسم چیکار کنم 1399/03/04 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهچشم عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 5955 دعا کن بمیره از شرش راحت شی اگه زیادی ادیت میکنه نمیتونی طلاق هم بگیزی یا ودود ...
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9926 چون تو خانواده طلاق نداشتین باید بسوزی و بسازی شرایطت غیر قابل تحمله جدا شو خودتو راحت کناز چیش میترسی ترس نداره فقط یکم افسردگی داره اونم برو مشاوره که زودتر فراموش کنی چند ساله ازدواج کردی
eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 چون تو خانواده طلاق نداشتین باید بسوزی و بسازی شرایطت غیر قابل تحمله جدا شو خودتو راحت کن از ... یک سالمن ۲۴ سالمه اون ۲۶
eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 پایه رفیق بازیش شو تا حدودی شدم ولی اخه چقدر
امین11111 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 83 تا حدودی شدم ولی اخه چقدر مثلا من اهل دور دور و طبیعت. هستماگه هنسرم پایه م نباش این خلا با دوستام پر میکنممثلا اگه اهل فیلم دیدن بگو فیلم بیار با هم ببینیناهل شطرنج بگو شطرنچ باهن...
eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 اگه هنوز همه تلاشت رو نكردى و راه هايى هست كه براى بهبود زندگى نرفتى و حتى با مشاوره هم حرف نزدى و ر ... من پیش مشاور زیاد رفتم اما خودش نمیاد میگه مگه بیشعوری یکی دیگه جات تصمیم بگیره
eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 مثلا من اهل دور دور و طبیعت. هستم اگه هنسرم پایه م نباش این خلا با دوستام پر میکنم مثلا اگه اهل فی ... نه منم خیلی پایم اما موضول اینجاست نمیدونم متوجه میشین یا نه با دوستاش بیشتر دوس داره مثلا همیشه دوس داره یکی همراش باشه دوستاش یا خانوادش ما تا حالا مسافرت دوتایی نرفتیم فقط ماه عسل بود اونجام اینقد با مامانشو دوستاش تصویری حرف زد که مجبور شدم گوشیو پرت کنم تو اب
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9926 من پیش مشاور زیاد رفتم اما خودش نمیاد میگه مگه بیشعوری یکی دیگه جات تصمیم بگیره پس شمام مثل من تلاشت یه طرفه ست تصمیم قطعیتو واسه جدایی گرفتی اقدام کن اگه الان جدا نشی چند سال بعد افسوس میخوری چرا بچه دار شدم چرا یه طرفه تلاش کردم اونی که خسته ست شمایی
hivaaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5387 من پیش مشاور زیاد رفتم اما خودش نمیاد میگه مگه بیشعوری یکی دیگه جات تصمیم بگیره به پدرت بگو باهاش صحبت كنه بفرستن باهات بياد مشاورهكلا اونايي كه در مقابل مشاوره اومدن مقاومت ميكنن ببخشيد خودشون ميدونن بيشعورنشما همه تلاشتو بكن بعد اگه واقعا اوضاع درست نشد به جدايي فك كن
امین11111 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 83 نه منم خیلی پایم اما موضول اینجاست نمیدونم متوجه میشین یا نه با دوستاش بیشتر دوس داره مثلا همیشه دوس ... بادعشوه و ناز سیاست
eshghesaman مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 244 من یکسالم نشده عروسی کردم زیادم زندگی مشترک نداشتم الانم قصدم جداییه تا زوده و بچه نداری تصمی ... شمام شوهرت رفیق بازه؟ منم اخر این ماه میشه یکسال
امین11111 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 83 كسى كه نخواد بفهمه و به نفهميدنش اصرار داره و بقيه رو مقصر ميدونه هيچ مدلى هم نميفهمه زن هم عروسك ... زندگی هم الکی نیس سزیع طلاق گرفت