رفیق باز ، بی اراده فاقد قدرت تصمیمگیری دهن بین بیشعور تحت تسلط خانواده دخالت خانواده ش تو زندگیم ز ...
منم خیلی دخالت تو زندگیم دارن مم تاحالا تو دعوا توهین نکردم اما اون ب خانوادم فحاشی میکنه مجبور شدم به خاطر فشار عصبی برم روانپزشک بهم دارو بده حالا هی بهم میگه روانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی دخالت تو زندگیم دارن مم تاحالا تو دعوا توهین نکردم اما اون ب خانوادم فحاشی میکنه مجبور شدم ...
کسی که به خانواده ت فحاشی میکنه بهت میگه روانی ارزش تلاش داره ؟ کسی که اجازه میده خانواده ش دخالت کنن یعنی دهن بینه و اراده نداره و حتی برای بچه دار شدنشم خانواده ش باید بگن
ديگه قديم نيس كه مردم عمرشونو پاي يه تصميم اشتباه بزارن
مگه چند بار زندگي ميكني؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الهی هم خودش بمیره هم ننه اش...بدبخت میشی مثل شوهر خاله ام زنش بدبخت خودشو میکشت براش ولی اخر مرده میگفت مامانم فقط یکیه زن زیاده..اخرشم خالم بس جوش زد مرد..تمام تصمیمات زندگیت مادرشوهرت دخالت خواهد کرد .یه تصمیم اساسی بگیر همین اول.