2777
2789
عنوان

خانمهای حاضر جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 52 پست

ای بابا خدا‌لعنت کنه آدم‌حسود وبدخواه رو...ببین فقط بیخیییی همه جا این حرفا هس رفیق..حیف ما نیس برااین چیزا غصه بخوریم..غصه بخوریم از جیبمون رفته..تامیتونی خوب وشادوشنگول باش هم برا خودت خوبه هم صدتا چوب برا دشمنا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدردیم گلم بااین تفاوت ک من جاری ندارم الحمدالله

خانواده ی شوهرو که نگو حس میکنن اموال پسرشون مال خودشونه مادرشوهر من از ما می‌کنه میده به خاله ها و داییهای شوهرم مثلا جایی مسافرت بریم سوییت بگیریم یا بریم رستوران با خاله ها یا داییهای شوهرم همش از شوهرم پول میگیره نمیزاره اونا دست تو جیبشون کنن ولی اگه من یه بشقاب غذا ببرم خونه مامانم اگه بفهمه سکته میزنه از حرص تا یه مدت فقط متلک میندازه

بگو مشکلات برای همه هست

مام برای به دست اوردن اینا زحمت کشیدیم

انشالله شمام به دست میاری

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ای بابا خدا‌لعنت کنه آدم‌حسود وبدخواه رو...ببین فقط بیخیییی همه جا این حرفا هس رفیق..حیف ما نیس براا ...

آره واقعا دنیا دو روزه هممون آخرش میریم زیر یه خروار خاک چرا باید خودمون بخاطر تنگ نظریه یکی دیگه عذاب بدیم کسی که شعورش نمی‌رسه نباید زندگیه یه آدم تحصیل کرده ای که شیش ساله عروسی کرد رو با خودش که چند ماهه عقد کرده  شوهرشم بنده خدا تازه دیپلم گرفته یعنی بچه هست بخاطر پر توقعی و مقایسه های جاریم شب تا صبح صبح تا شب داره کار می‌کنه رو نباید با هم مقایسه کنه گناه من چیه