2777
2789
عنوان

خانمهای حاضر جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 52 پست

بگوازتوکه نگرفتیم خداروشکرازتوگدایی نکردیم الکی بگوهرچی داریم بااقساط وامن قرارنیس همچی بدونه وآی حرصم درمیادازآدمای چشم تنگ یکاری میکنن حتی سنگ صداش دربیادبگومگه خونه رومیشه خوردیاماشینوخریدمون مال قبله الان همچی گرون شده نمیشه مثل آدم زردآلوخرید😂من بودم چنان ضایش میکردم توجمع که ازم متنفربشه مثل هم عروسم حامله اس میگه حس میکنم بچم دختره حرصش میدم میگم نه پسره پسره پسره😬😂دق میکنه

بگو آره ما خداروشکر همه چی داریم ولی بحث گرونی همه رو یه جور ناراحت میکنه ، بخصوص آدم  ناراح میشه واسه کسایی که شرایط مالی خوبی ندارن😊

الهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو خدا ایشالا به تو هم بده که مال من انقد به چشمت نیاد😒

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
خوشبحالت تعریفت میکنه جاریایه من دشمن خونیه من شدن اومد خونمو دید دعوا راه انداخت پدر شوهرمو که سنی ...

خدا شفاشون بده اینم بدی زیاد داره ولی انقد لوده هست همه میفهمن حسادت می‌کنه واسه همین کسی خامش نمیشه نمیتونه کسیو پر کنه چون خیلی تابلوعه یه جورایی شخصیت نمایشی داره

آره انصافا ولی این دیگه رفته رو مخم بالای ده بار تا حالا گفته انگار چشمش تو زندگیو خونه ی منه

هرروز سوره مزمل بخون رفع چشم زخمه دیگه هم اهمیت نده و اصلا دغدغه نباشه که بخای براش تاپیک بزنی

بی خیاالل

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
خوشبحالت تعریفت میکنه جاریایه من دشمن خونیه من شدن اومد خونمو دید دعوا راه انداخت پدر شوهرمو که سنی ...

شما متولد ۸۵ هستی و متاهلی؟ 

میشه برای حاجت رواییم چند تا صلوات بفرستی😍♥️مرسی

اره دقیقا خواهر ومادرشوهر منم همینم..ویلا خریدیم ی تبریک‌نگفتن بهم..کلیدو نمدونم ازکجا برداشته بودن بدون اجازه ما رفتن باغ قبل اینکه خودمون بریم برای اولین بار...خیلی کثافتن..بزار خدا خودشون جوابشونو میده اینطور ادما پشت کوه بزرگ شدن انگاری..بویی از آداب معاشرت نبردن اصلا

مثل مهران مدیری و علی دایی بگو الهی شکر .دستمون جلوی کسی دراز نیست 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

هرروز سوره مزمل بخون رفع چشم زخمه دیگه هم اهمیت نده و اصلا دغدغه نباشه که بخای براش تاپیک بزنی بی خ ...

ممنون عزیزم حتما میخونم واقعا بهش نیاز دارم من یه آدم معمولیم با یه زندگی معمولی ولی انقد چشم تنگو حسود دورمونن به خدا یه نون پنیر بخوریم اونا سکته میکنن هم مادر شوهر و خواهر شوهرم هم برادر شوهرو جاری خدا هدایتشون کنه

اره دقیقا خواهر ومادرشوهر منم همینم..ویلا خریدیم ی تبریک‌نگفتن بهم..کلیدو نمدونم ازکجا برداشته بودن ...

اره دوتا جاری دارم مثل خواهرای سیندرلان ولی خدا رحمت کنه مادر شوهرمو اینقد زن خوبی بود یه محبتهایی توحقم کرده بود که حتی مادرمم اون کارارو واسم نکرده ونمیکنه به خوبیای اونم حسودی میکردن چن وقته رو مغز پدر شوهرم دارن کار میکنن که ج داد دیگه اونم از چشم افتاد

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫