2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد اعتبار رويت با ابزارهاي نجومي مانند دوربين و تلكسوپ برخي از مراجع آن را به عنوان دليل مستقل معتبر مي دانند. رعايت احتياط به آن است كه در صورت ترديد در حلول ماه شوال، با مسافرت آن روز را افطار كند و سپس بنا بر احتياط قضا را به جا آورد.

در مورد اعتبار رويت با ابزارهاي نجومي مانند دوربين و تلسكوپ ، برخي از مراجع آن را به عنوان دليل مستقل معتبر مي دانند: آيت الله خامنه اي و آيت الله فاضل لنكراني بر اين نظرند. گروهي از مراجع رويت با چشم مسلح را به شرط يقين آور بودن موثر مي دانند، آيت الله بهجت و آيت الله نوري همداني اين گونه فتوا داده اند. مراجع ديگر رويت با ابزار را حجت نمي دانند و آن را حداكثر طريقي براي كمك به چشم غير مسلح در يافتن مكان هلال مي شمارند. آيت الله تبريزي، آيت الله وحيد خراساني، آيت الله صافي گلپايگاني و آيت الله شبيري زنجاني به عدم اعتبار رويت با چشم مسلح فتوا داده اند

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...

عاقا عیده بخور نوش جونت 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
در مورد اعتبار رويت با ابزارهاي نجومي مانند دوربين و تلكسوپ برخي از مراجع آن را به عنوان دليل مستقل ...

با ت نیستما با مرجع تقلیدام 

عاقا اینا خودشونم نمیدونن چشون میگن روزه بگیرین بعد بریم مسافرت بخورین فردا عیده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
در مورد اعتبار رويت با ابزارهاي نجومي مانند دوربين و تلكسوپ برخي از مراجع آن را به عنوان دليل مستقل ...

ببخشید منظورم به شما که تاپیک رو گذاشتی نیست اما یکی دوساعته توی این فکرم که حتما آقایونی که تلسکوپ رو قبول ندارن با عینک هم نباید برن ماه رو ببینن چون زمان رسول الله وجود نداشته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹