2777
2789
عنوان

توده خوش خیم در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 58843 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من از نوع فیبرو ادنوم بود وچون فرم سینم تغییر میداد برداشتم بنظر شما چرا بووجود میان؟ چیکا کنم بو ...

گلم ورزش کن مشروبات الکی و قست فود مصرف نکن تحرک داشته باش و میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کن با روعن بابونه هم میتونی ماساژ بدی سینه ات رو گردش خونش میره بالا هرچند ماساژ با روعن رو پزشکی مهمل میدونه بیشتر سنتیه

گلم ورزش کن مشروبات الکی و قست فود مصرف نکن تحرک داشته باش و میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کن با روعن ب ...

مشروبات که نمیخورم ولی تحرکم کمه اره خیلی دیگه بیخیال شدم نسبت بخودم

مرسی عزیزم از راهنماییت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم من دانشجو پزشکی هستم و خودمم از این توده ی چربی یا لیپوما تو سینه ام دارم آب که نمیشه برای چک ...

اره دقیقا مال منم توده چربی خوش خیم از جمله لیپوم تو سونوم نوشته

امکان در اومدن دوباره اش هست و اعلب در میاد سایز این چربی ها از یه جدی بزرگ تر شه کار طبیعی  ان ...

مال من از ۱،۵ سانت کوچیکتر بود دکتر گفت اگه بزرگتر بشه باید برداریم