2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربی نیستم و ریاضی م 

می تونم بپرسم روزی چند ساعت می خونید و چند تا تست می زنید؟

و منابع تون چیه ؟ 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

با پکیج ماز پیش میری؟ 

استادات کیان؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

7420

زیست واسم سخته چیکار میکنید واسه زیست

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

۱۰۳۷۰

پشت کنکوری؟

چجوری میخونی واقعا زیستو

من به نصف بودجه بندی بیشتر نمیرسم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

پشت کنکوری؟چجوری میخونی واقعا زیستومن به نصف بودجه بندی بیشتر نمیرسم

نه دوازدهمم من تو تابستون تقریبا ۱۰ و۱۱ رو بستم الان دارم مرور میکنم زیستم اول فیلم رو میبینم بعد مطالعه میکنم بعد مثلا هفته اول روزای زوج تستای زوج روزای فرد تستای فرد  بعد مثلا بعد دو هفته یا تورق سریع میکنم یا رو دو ایکس فیلم کلاسه رو میبینم کلا تثبیت میشه تو ذهنم

نه دوازدهمم من تو تابستون تقریبا ۱۰ و۱۱ رو بستم الان دارم مرور میکنم زیستم اول فیلم رو میبینم بعد مط ...

من با برنامه همین ماز پیش رفتم 

خوندمشون ولی تستاش موند 

منبعت چیه

من با برنامه همین ماز پیش رفتم خوندمشون ولی تستاش موند منبعت چیه

من دو منبع میزنم زبستو آیکیو و پینوکیو

ولی خب برای زیست خوانشه به نظر من مهم تر تا تست اگه نرسیدی تست بزنی مهم نیست فقط سعی کن به کتاب مسلط شی