2777
2789
عنوان

من توان بزرگ کردن بیش از یک بچه را ندارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وحی منزل نیست که الان حتما دوباره بچه دار بشی.

بزار یکم دخترت از آب و گل در بیاد خودت یه نفسی تازه کنی یکم اعصابت آروم شه بعد ببین صلاحت چیه.

اگه دیدی تواناییشو پیدا کردی بیار اگه نه هم بهتره دخترت تک فرزند باشه و یه مادر سالم داشته باشه تا یه بچه دیگه بیاری و تبدیل بشی به یه مادر عصبی و بداخلاق...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

من یدونه میخواستم دومی رو ناخواسته باردار شدم سعی کردم سقط شه نشد دیگه نگهش داشتم

وقتی نمیتونی نیار 

الان بچه بزرگم ۴ سالشه کوچیکه ۳ سالسه همش میگه واسه چی نی نی آوردی من میخواستم یدونه باشم میاری یجور نمیاری یجور 

همسرم تک فرزنده انقد راضیه

نیار بابا

من خودم هم تک فرزندم و بسیااار احساس خوشبختی میکنم و خداا را شکر کمبود هیچی تو زندگیم ندارم

هیچ چیز تو این دنیا مطلق نیس کی گفته تک فرزند الزاما مشکل داره در اینده؟

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍

بهترین اختلاف سنی برای بچه ها سه ساله اما این ایده ال ترین شرایطه ولی وقتی مادری حس کنه که نمیتونه از پسش بربیاد دیگه غصه نداره که ادم تا جایی میتونه تلاش میکنه زحمت میکشه دگ قرار نیست بتونه همیشه ایده ال ترینارو به جا بیاره البته که بچه ها خودشون باهم بزرگ میشن نوزادیشون که بگذره دگ همبازیه هم دیگن ولی بازم نمیشه گفت هیچ مسئولیتی نداره و زحمتی نداره...بچه چیزیه که باید با همه وجود با قلب و جون خواسته بشه چون اگر نشه واقعا تحمل کردن و گذروندن بی قراریاش دیوانه کننده میشه برای مادر

دومی خیلی راحتتره مطمئن باش

خونم ۲۸ تا پله داره. 

چطور هم باردار باشم ، هم اولی رو بغل کنم و از پله ها برم و بیام. نمیشه که اولی رو ۹ ماه حبس کنم تو خونه . روزی حداقل یه بار باید ببرمش بیرون

اصلا لازم نیست دومی و بیاری همین یکی بزرگ کن به بهترین شکل دخترت ی مادر با روحیه ی قوی و شاداب میخواد ن اینه به خاطر ی بچه دیگه همیشه افسرده و بی حال بشی اصلا الان فکرشو نکن خواستی هم بزار دخترت بزرگ شد رفت مدرسه دوستداشتی بیار نخواستی هم نیار زنداییم همین کارو کرد پسرش ۱۱ سالشه دخترش ۳ ساله است

۳۳ درست فهمیدی چون سنم بالاس فکر می کنم حتما باید همین امسال باردار شم😢

زیر نظر دکتر باش مشکل خاصی نداشته باشی تا ۴۰ سالگی میتونی اقدام کنی عزیزم ، دخترتم هنوز کوچولوئه بزار هفت ساله که شد یکی دیگه بیار تازه اون موقع همین دخترت کلی کمک حالت میشه 😃 من خودم ۲۹ سالمه تازه باردار شدم برنامه ریزیم اینه که تا ۴۰ سالگی سه تا بچه داشته باشم . از تک فرزندی متنفرم 😐

من همیشه حتی از زمان مجردی گفتم ک اگه آدم بتونه یه بچه رو خیلی درست و اصولی بار بیاره هنر کرده...حالا تو این دوره و زمونه و با این گرونی واقعا سخته یکی بیشتر..منم گفتم همین یکی البته فعلا ب دنیا نیومده...دیگه بقیه اش خواست خداس...شمام ب خودت سخت نگیر..فعلا ب فکر تربیت و مخارج نی نی باش تا بعدا خدا بزرگه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

عزیزم به نظرم اون مشاور سواد خیلی خوبی نداشته حرفاش منطقی نیستن

می تونید توی این کانال با دکتر فرزانه فرزین فر مشاوره ی تلفنی انجام بدید و با هزینه است

اما حتما حالتون خوب میشه و حرفاشون بر پایه ی علم هست

@markazMoshaveree

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡