2777
2789
عنوان

من توان بزرگ کردن بیش از یک بچه را ندارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست
اگه نبود فکر میکنی زندگیت چقدر فرق میکرد میدونی دختر منم ۱۵ سالشه و تکه من راضیم خیلی گاهی از دید ...

آیا بچه ای هم سن و سالش تو اقوام هست که با هم صمیمی باشن و اونم قابل اعتماد باشه؟

راستش نمی دونم اگه نبود چطور بود حالم

ولی مایه دلخوشی پدر مادرمه 

از طرفی به نظرم دیگه بیخیال شو. بچت سه سال دیگه میره دانشگاه و کار و ازدواج و بچه دار میشه و.... 

شما باید بتونی کمکش کنی ، و کلی کارا هس که بعد از این باید براش انجام بدی. اگه دستت بند یکی دیگه بشه نمی تونی به اولی خیلی برسی

مثلا سال ۹۷ که بچه  من تو شش ماه اولش بود و داشت دندون در میاورد و خیلی اذیتم می کرد ، مادرم نمی تونس زیاد بیاد پیشم . چون سال تحصیلی بود و اگه برادرمو تنها میزاشت دیگه درس نمی خوند 

اگه نبود فکر میکنی زندگیت چقدر فرق میکرد میدونی دختر منم ۱۵ سالشه و تکه من راضیم خیلی گاهی از دید ...

از حالا به بعدم درساش سخته و بعدم کنکور

یه نی نی اگه بیاد تو خونتون ، باید ونگ و ونگ اونم تحمل کنه

یه نفر رو میشناسم بچه سومش رو وقتی آورد که اولیش ۱۸ سالش بود و کنکور داشت. از قضا ، تو بارداری استراحت مطلق شد و تمام کارای خونه افتاد گردن بچه اولش . اونم اون سال قبول نشد. ولی همشون کلا راضی ان از زندگیشون. بچه اولش ، نی نی رو خیلی دوس داره و یه جورایی داره بزرگش می کنه. انگار خیلی هم براشون مهم نیس عاقبت درس اولی چی میشه

میدونی خیلی جوانب رو باید سبک سنگین کنی 

زندگی هرکی یه جوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا بچه ای هم سن و سالش تو اقوام هست که با هم صمیمی باشن و اونم قابل اعتماد باشه؟ راستش نمی دونم ...

آره 

تو فامیل داره دخترعمو دختر عمه همسن

این همه فاصله نمیدونم به نظرم خوب نیست

ولی بعًضیا میارن

شوهرم که هیچ موافق نیست

خودمم راضیم خودم خواستم یه دختر بمونه

وگرنه بچه درست کردن که کاری نداره

همین حس و حال شمارو خواستم بدونم

آره  تو فامیل داره دخترعمو دختر عمه همسن این همه فاصله نمیدونم به نظرم خوب نیست ولی بعًضیا م ...

نمی خوام بترسونمتون

ولی منم یه دختر در اقوام نزدیکم هم سنمه . از بچگی هم بازی بودیم. حتی میومد خونمون چند شب می موند. که من تنها نباشم. بعد در ۲۲ سالگی من یه دفعه واقعیت وجود کل اون خانواده رو شد. و مشکلات عجیب و غریبی باهاشون پیدا کردیم. از صمیمیتم باهاش پشیمونم. ای کاش مادرم رابطه ی بهتری از بچگی باهام برقرار کرده بود

آره  تو فامیل داره دخترعمو دختر عمه همسن این همه فاصله نمیدونم به نظرم خوب نیست ولی بعًضیا م ...

بعد یه چیز دیگه

به نظرم خیلی به نظر مردا نمیشه تکیه کرد تو این موضوع. 

اگه به مردا باشه یکیشم نمی خوان. می خوان راحت باشن😂

یه سوال

یکی از دلایل من برا بچه ی بعدی اینه که حاشیه های زندگیمونو کم کنم. از تاثیر خانواده شوهرم کم کنم. بیشتر سرمون گرم خودمون بشه

من تو ذهنم همیشه دارم باهاشون می جنگم😔

به نظرتون با زیاد شدن بچه ها ، حل میشه؟

یه سوال یکی از دلایل من برا بچه ی بعدی اینه که حاشیه های زندگیمونو کم کنم. از تاثیر خانواده شوهرم ک ...

نمیدونم

به نظرم بچه باید فقط بخاطر لذت بردن از وجودش به دنیا بیاد

۹اونقدر زندگیتو دوست داشته باشی که یه نفر دیگم بهش دعوت کنی

من از زندگی تو ایران همچین لذتی نبردم که یه نفر دیگم بیارم

زندگی خانوادگی خودمون خوبه ولی این جامعه و این وضعشو دوست ندارم

هیچی با بچه آوردن بهتر نمیشه