2777
2789
عنوان

من توان بزرگ کردن بیش از یک بچه را ندارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست
تو منی یا من توام .البته الان پسرم چهارسالشه دیگه تصمیممون تک فرزندیه.تو این شرایط که خودت میدونی هم ...

😢

تنها نوه ی خانواده خودم و شوهرمه

هم بازی نداره 😭

و البته ترجیحم این بود که هم بازیش بچه ی دیگه ی خودم باشه😔

وقت زیاده حالا

زمان بگذره سختی ها یادت میره

منم صبر کردم دخترم بزرگ شه

کوچیک بود خیلی شیطون بود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شماها یه بچه بدبخت میشه؟

به نظر من نه

آیا همه کسایی که که خواهر برادر دران خوشبختن؟

یعنی دیگه ملالی نیست وقتی خواهر برادر داری؟

والا من که جفتشون سوهان روحم هستن خواهرام

بزرگه بخاطر شانس زیادی که آورد و 1000 پله ازم جلو افتاد و به گرد پاش نمیرسم

از هیچی شد فول پروفسور تو آمریکا با یه رشته آبکی بگم خندتون میگیره

از حسرتش 20 ساله زندگی ندارم

کوچیکه هم که وبال گردن و درد سره فقط

دختر من خواهر برادر نداره یه دونست اما فکر نکنم خوشبخت نشه

نیار بابا من خودم هم تک فرزندم و بسیااار احساس خوشبختی میکنم و خداا را شکر کمبود هیچی تو زندگیم ندا ...

وای قربون دهنت

همش حس عذاب دارم که چرا دخترم یه دونست

اما من میدونم خوشبخته خودش نمیدونه

چه راحته و چه آزاد

من جز غصه از دو خواهر چیزی گیرم نیومد

بهترین اختلاف سنی برای بچه ها سه ساله اما این ایده ال ترین شرایطه ولی وقتی مادری حس کنه که نمیتونه ا ...

راستش نگران خرج دوتا هم هستم

نمی تونیم همه جور امکانات برا دو تا جور کنیم

😢 تنها نوه ی خانواده خودم و شوهرمه هم بازی نداره 😭  و البته ترجیحم این بود که هم بازیش بچه ...

منم 33 سالمه، یه پسر پنج ساله دارم،منم تک فرزندی رو اصلا دوست نداشتم.و.ندارم، دوست داشتم اختلاف سنیش با بچه بعدی کم باشه، دوبار اقدام کردم دوبارش.پوچ بود و سقط شدن، تابستون می خواستیم بریم دنبال درمان که کرونا اومد، همیشه همه چیز طبق برنامه ریزی ما پیش نمیره متاسفانه، شما هم الان دخترت کوچیکه بذار یه کم بزرگتر بشه برات راحت تر میشه فکر کردن به بچه دوم ، من برات دعا می کنم تو هم برا من دعا کن تا خدا یه بار دیگه معجزش رو به من نشون بده

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
وای قربون دهنت همش حس عذاب دارم که چرا دخترم یه دونست اما من میدونم خوشبخته خودش نمیدونه چه راحته ...

وای چقدر شوک شدم

نکنه بچه ی دیگه بیارم و مایه ی عذاب این بچم بشه ؟

دخترم خیلییییییی خانوومه😔

یه لحظه مشکلم یادم رفت . رفتم تو فکر خواهر بزرگت🙄

تمام عمر تمام بچگی نو جوانی دبیرستان دانشگاه

من سر بودم من خوشکاتر بودم من رشته ام بالاتر بود

خواهرم اصلا طور دیگه ای بود پرستیژ من ژست و استایل من

آخخخخخ در تمام تصوراتم میگفتم من حتما خیلی بالاتر میشم تو بزرگیمون تو ازدواجم تو ثروتم تو راحتی ام

خیلی پایین تر بود خیلی خواهرمه خیلی دوستش دارم

ولی اقبال اون کجا و من کجا

زندگی من خیلی خوبه با معیارهای ایران اما اون از فرش رفت به عررررررررررررررررررررررش

وای چقدر شوک شدم نکنه بچه ی دیگه بیارم و مایه ی عذاب این بچم بشه ؟ دخترم خیلییییییی خانوومه😔

من نمیگم بیار یا نیار

میگم یه بچه مخصوصا یه دختر با یه پدر مادر خوب خیلی میتونه خوشبخت باشه

خودشون هی میگن خواهر نداریم برادر نداریم

نمیدونن چه آزادن چه راحتن دردسر ندارن