2777
2789

سلام

من مادر یک دختر دو ساله ام

واقعا توان جسمی و اعصاب بچه ی دیگری را ندارم. البته دخترم به لطف خدا بسیار خوبه. منظور من اینه که جسمم توان یک بارداری و شیردهی دیگر و حتی توان مراقبت از یک نوزاد دیگر را ندارم

از طرفی بسیار فکرم مشغول این موضوعه. فکر می کنم حتما باید دست کم دو بچه داشت. 

ولی هرروز به این نتیجه میرسم که " نمی توانم " 

تاپیکهای مربوط به تعداد بچه ها و اختلاف سنی بچه ها را در این سایت دیدم . همه موافق تعداد بیش از یکی و اختلاف سنی بسیار کم هستند. من به طور عادی ماهی یک بار در اثر سرماخوردگی یا سردرد مجبور می شوم بچم را بزارم پیش مادرم و یک روز کامل فقط بخوابم. 😔 

و البته این همه ضعف و سستی ، تا حد زیادی به علت سوار موتور شدن در اوایل زندگی مشترکم هست . که باعث عفونت در سرم شده و هنوز خوب نشده . 

فکرم خیلی درگیر آینده بچمه . فکر می کنم اگه یکی بمونه خوشبخت نمیشه😢. 

با مشاور ۱۴۸۰ حرف زدم. اونم گفت یکی نباشه بهتره. گفت دوتا بچه حتی اگه با هم خوب نباشن و دائم با هم دعوا بکنن بهتر از تک بودنه . 

چه کار کنم.

واقعا توان ندارم

واقعا توان ندارم

😭

بنظرم اول انرژی منفی های نمیتوانم رو ازخودت دورکن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسه الانتون اینه و طبیعتا خیلیم زوده ، چند سال دیگه بیارید 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟