2777
2789
عنوان

ای کاش الان یه بچه داشتم

217 بازدید | 32 پست

سرش بو می کردم محکم بغلش می کردم ناز می کردم تموم دردام با اینا فراموش می کردم خوشبختل مادرایی که بچه اروم و ناز دارن و درمل خوش به حال مادرا این یه نعمته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله خدا بهت بده به منم بده🥲

حاجی یه خدا نکنه بگو فعلا مجردم فقط اسکولم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

امیدوارم خدا به هرکی که بچه دوس داره بچه بده 💕انشالله سال بعد این موقع تو همین موقعیت باشی

حاجی یه خدا نکنه بگو فعلا مجردم فقط اسکولم

تنها راهش مریم مقدس شدنه گلم

عزیزم

انشالله که به خواسته ات برسی

اتفاقا امروز عصر این دعا رو برای همه اونایی که دلشون بچه میخواد، کردم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊