سرش بو می کردم محکم بغلش می کردم ناز می کردم تموم دردام با اینا فراموش می کردم خوشبختل مادرایی که بچه اروم و ناز دارن و درمل خوش به حال مادرا این یه نعمته
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
امیدوارم خدا به هرکی که بچه دوس داره بچه بده 💕انشالله سال بعد این موقع تو همین موقعیت باشی
حاجی یه خدا نکنه بگو فعلا مجردم فقط اسکولم
تنها راهش مریم مقدس شدنه گلم
اتفاقا امروز عصر این دعا رو برای همه اونایی که دلشون بچه میخواد، کردم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊