2777
2789
عنوان

مامانم داره زندگیمو خراب میکنه

335 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 😔 راستش تازگیا ماشین خریدیم و برا عید امسال یکم دست و بالمون بسته بود جوری ک نمیتونستیم بریم لباس بگیریم . شوهرم بهم گفت برو برا خودت مانتو و... بگیر منم دیدم یکم قرض و غوله از ماشین داریم گفتم میخام برم از مشهد برا خودم بگیرم ک اذیت نشیم 

شوهرم یه اخلاقی داره که دوست نداره کسی برا من یا اون چیزی بگیره (البته بیشتر مواقعی ک ب اون چیز نیاز داریم یا دست و بالمون تنگه) و دوست داره خودش مسئولیت خرید منو بعهده بگیره 

دیشب مامانو بابام اومدن خونمون و برام یه پارچه گرفتن ک برا خودم مانتو بدوزم و شوهرم بابت این قضیه خییلی ناراحت شد من امروز ب مامانم گفتم ک شوهرم بابت این قضیه ناراحت شده و باز امشب مامانم زنگ زده میگه ب خیاط زنگ بزن بگو برا روز عید برات آماده کنه 

و باز شوهرم بیشتر عصبی شد 😔 و به من میگه تو ک لباس میخاستی چرا نگرفتی چرا نگفتی خودم برات بگیرم منم گفتم خب من نمیخاستم و.... 

شمارو خدا بگین چیکار کنم ک جلوی مامانمو بگیرم جوری ک ناراحت نشه 

دفه اول نیست چند بار دیگه هم این کارو کردن و شوهرمم ناراحت شده 

شوهرت گاو و پرو هست...منم شوهرم میگه نگو مامانت بخره به خودم بگو ولی وقتی مامانم خودش چیزی می‌خره دیگه پاچه منو نمیاد بگیره ک

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرت بگو به خاطر نیاز نیست هدیه است خوشش اومده برام گرفت

هرچی بهش میگم فایده نداره از دیشب منو دق داده و همش تو خودشه 😔 حتی دیشب بدون سحری خوردن روزه گرفتم بس ک ناراحتم کردن

یعنی چی؟؟؟بنده خدا مادرت بهت لطف کرده،اون موقع شوهرت بهش بر خورده؟؟؟یعنی یه مادر حق نداره برای بچه اش چیزی بگیره که شوهرش ناراحت میشه،از شوهرت ناراحت شو که بجای تشکر و قدر دانی ،طلبکار مادرته،مادر پیدا نمیشه دختر ،قدرشو بدون

کارشناس گرافیک 🎨                                             🤍بارون اومد و یادم داد، تو زورت بیشتره 🤍🫂
هرچی بهش میگم فایده نداره از دیشب منو دق داده و همش تو خودشه 😔 حتی دیشب بدون سحری خوردن روزه گرفتم ...

فکر کنم لازم یه ذره شما سنگین بشی به خودش بیاد البته نه زیاد یه کوچولو 

خیلی خوب که مرد مستقل ولی هدیه از طرف خانواده یه چیز عادی و بدون قرض و ایشون این بهتره متوحه بشه

من ب مامانم پیام دادم ک دیگه چیزی برام نگیرن 😔

کارت خیلی بد بوده،دل مادرتو شکستی که شوهرت یه تشکر بابت هدیه باید میکرد،ببخشید میدونم یه کم زیاده روی کردم ولی دلم برای مادرت سوخت

کارشناس گرافیک 🎨                                             🤍بارون اومد و یادم داد، تو زورت بیشتره 🤍🫂
رفتم پاک کردم پیامارو😭😔

افرین کار خوبی کردی،خودتو بذار جای مادرت ،که با عشق برای بچه اش کادو خریده،ولی شوهر شما بجای تشکر چرا دنبال حاشیه است،مادره نمیتونه که قید بچه اشو بزنه