2777
2789
عنوان

سوال در مورد خواستگارم

258 بازدید | 30 پست

سلام من یه خواستگار داشتم که به علت کرونا با تلفن در حضور خانواده مون در ارتباطیم

الان من به صورت کلی اطلاعات زیادی ازش دارم 

اگه میشه شما بپرسید در موردش تا من جواب بدم ببینم به نظر شما مورد خوبی هست؟ یا من چیزیو جا انداختم

😐😐😐😐😐😐ما بپرسیم؟؟

تو ک میگی چیزی نمیدونم ازش

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اطلاعات زیادی دارم ولی میگم شاید چیزیو جا انداخته باشم

با قرمز تور اره؟یا با مشکی؟ می‌دونی که خیلی مهمه اینجا اکثر نتایج و راه گشایی ها ختم میشه به شورت قرمز😖

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

به نظرم هر چي اطلاعات داشته باشي كه فرق داره تا اينكه ببيني از نزديك ببينه چه واكنشي نشون ميده 

مثلا براي تيپت 

يا ببيني هيز هست  كلا يا نه 😅

خسيس هست يا نه ببيني خرج ميكنه 

ديگه كلا بايدببيني از نزديك چطور ادميه 

hair coloris ~ hair keratin 
چی؟

هیچی ببخشید😖😨

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

اطلاعات زیاد مجازی بدست نمیاد فقط فکر می کنی بدست اووردی یسری چیزا که شما پرسیدی ایشون به روش دختر پسند بهشون جواب داده واقعی نیستن...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش