2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارین از بهترین جای خونتون 😍جایی که حس خوب بهتون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

خونه ی پدرشوهرمه...تو بیابونه، پنجره هم نداره و تاریکه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ممنون از حسن نظرت نسبت به ادم های کتابخون     یه چندتا کتاب تو سبک مورد علاقه ات بخونی دی ...

فداتبشم دیگه واقعیت همینه .

کاش منم کتابخون شم من با همسرم بحثم شد یکدفعه یاد یک کتابی افتادم زنان مریخی مردان ونوسی فک کنم اسمش بود گفتم من اینو حتما باید برم بخونم هنوز نرفتم بخرم خخخ بنظر شما خوبه؟

کلا در هر زمینه شما چه کتابهایی پیشنهاد میدین کتابهایی که واقعا خوب باشن 

دعام کنید🙏

ای خداااا😍😍😍چه نازه

ماهم اکواریوم داریم ولی ماهی گوشتخواره خیلی کثیف میکنن خستم کردن

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
عاااااشقتم ینی  من چند بار که بهش تکذر میدم دیگه یاد میگیره  خیلی باحاله شوهرم  مث ...

اینجا رو دیگه نگو جرات نداره در جا کفشی باز کنه سریع میرم میگم من واکس میزنم تو برو بیرون کفش و برات بذارم😂😂😂 میگه همه چی خونه ما دکوریه حق استفاده نداریم😅😅

ابن قسمت‌که پتو‌پهن کردم وخیلی دوست دارم

مثل مامان منی 

عاشق اینجور جاهاس 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
ای خداااا😍😍😍چه نازه ماهم اکواریوم داریم ولی ماهی گوشتخواره خیلی کثیف میکنن خستم کردن

من عاشق ماهی و گلم همسرجان سه بار ماهی ریخت تو اکواریوم مردن اینا موندن  دیگ 

گوشتخوار کثیف میکنه واسه ما فنکوس داریم گربه ماهی داریم و یه چند تای دیگ 

خدایا شکرت🙏🏽

خونه ی پدرشوهرمه...تو بیابونه، پنجره هم نداره و تاریکه

عزیزم 

انشاءالله هرچه زودتر خودتون خونه دار بشید یه خونه ی بزرگ و روشن

فداتبشم دیگه واقعیت همینه . کاش منم کتابخون شم من با همسرم بحثم شد یکدفعه یاد یک کتابی افتادم زنان ...

زنان ونوسی مردان مریخی😊😊

خدای مهربون...نذارهیچ زنی حسرت عطر تن یه بچه تو دلش بمونه...خدایا حسرت شنیدن کلمه ی مادر رو تو دل هیچ زنی نذار...🧡💜💙❤💚🤎🤍🖤