2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارین از بهترین جای خونتون 😍جایی که حس خوب بهتون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا.اما بعدش زورم میاد شوهرم کاری میکنه هی تذکر میدم اونم میگه دفعه دیگه تمیز نکن😂😂😂

عاااااشقتم ینی 

من چند بار که بهش تکذر میدم دیگه یاد میگیره 

خیلی باحاله شوهرم 

مثلا میاد دمنوش بخوره 

نبات میریزه توش انقد هم میزنه نصفش میریزه رو فرش لک میشه 

هرسریم بهش میگم

دیگه براش سینی میزارم زیر لیوانش بهتر شده

همتون دعا کنید ماهم خونه دار شیم زودتر بریم سر خونه زندگیمون عکس بزاریم براتون

انشاءالله عزیزم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
همتون دعا کنید ماهم خونه دار شیم زودتر بریم سر خونه زندگیمون عکس بزاریم براتون

انشالله زود زود خونه بخرید

خدای مهربون...نذارهیچ زنی حسرت عطر تن یه بچه تو دلش بمونه...خدایا حسرت شنیدن کلمه ی مادر رو تو دل هیچ زنی نذار...🧡💜💙❤💚🤎🤍🖤
چقد کتاب می‌خونی واییی خیلی خوبه کاش منم یاد بگیرم الان قطعا دانشت بالاست به ما هم یاد بده یچیزایی

ممنون از حسن نظرت نسبت به ادم های کتابخون  

یه چندتا کتاب تو سبک مورد علاقه ات بخونی دیگه اسیرش شدی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
منظورت آشپزخونه منه؟

بله

من عاشق رنگ سفیدم

مخصوصا کابینت سفید 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
عاااااشقتم ینی  من چند بار که بهش تکذر میدم دیگه یاد میگیره  خیلی باحاله شوهرم  مث ...

😂😂🙌😘😘😘

شوهر من داشت برا خواهرش میگفت جرات نداریم تکون بخوریم یهو جیغ میزنه نرو رو فرش،وای حواست باشه فلان چیز نریزه،وااای بذار روفرشی بندازم......میگه هر بار هر از ترس میپریم 😂😂😂😂