2777
2789
عنوان

قبل از پریودی دوران تخمک گذاریه؟!

100 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

حدودا یک هقته تا پریودی یا کمتر ، تخمک گذاری انجام میشه؟

ممنون میشم جواب بدین

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریودت منظمه، دوره هات یه قاعده خاص داره، دارویی مصرف نمیکنی و به طور کلی ریتم طبیعی داری نه تخم ...

اره منظمه و دا رو ام مصرف نمیکنم

ممنون از راهنماییت

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

روز اول پریود آغاز سیکل هس و روزِ قبل پریود بعدی، روز پایان سیکل

تقریبا وسط سیکل، موقع اوولیشن هس

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یکی بیاد منو اروم کنه که دلیل این همه نڋر و نیلز و ختم برداشتن و عبادت بی وقفه من چرا وقتی ک منتظر بچه بودم ی کیست بزرگ دوباره سمت دیگه تخمدانم زده اونم بعد عمل تازه ای ک کرده بودم اخه نه روزه خواری کردم نه دل کسی رو شکوندم نه نمازی غذا کردم همش اول وقت و صبح ها تا طلوع عبادت دلیل این چیه خیلی دلم پره دادم دیوونه میشم