2777
2789
مال شوهرمه 😭

عزیزم من کارم همین ترس نداره.کمی گلبول سفید بالا هست که ممکنه سرماخوردگی داشته باشه و یا ی التهاب .ی مدت بهش سوپ بده بعد دو هفته دیگه تکرار کنید همین ازمایشو.البته دکتر فراموش نشه

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم پس الکیه تو نت نوشته سرطان خون

عزیزم اگر تشخیص سرطان به این راحتی بود که غصه ای نبود.شما برو دکتر الکی فکرتو مشغول نکن.سرطان به این راحتی نیست

عزیزم من کارم همین ترس نداره.کمی گلبول سفید بالا هست که ممکنه سرماخوردگی داشته باشه و یا ی التهاب .ی ...

عزیزم یه سوال من جدیدا cbcدادم همه چی نرماله فقط rdwبالاس رنج آزمایشگاه تا۱۴.۵هست مال من ۱۴.۶بنظرت مشکلی هست؟بقیه همه چی تورنجه نرمال حتی قندمم ۹۴ یاهموگولوبینم ۱۳.۶بنظرت قندم لب مرزه؟

عزیزم یه سوال من جدیدا cbcدادم همه چی نرماله فقط rdwبالاس رنج آزمایشگاه تا۱۴.۵هست مال من ۱۴.۶بنظرت م ...

نرمال رنج قندو برام بفرس چون تو هر آزمایشگاهی میتونه متفاوت باشه ولی همه چیز نرمال rdw هم مهم نیست. 0.1 اهمیت نداره

نرمال رنج قندو برام بفرس چون تو هر آزمایشگاهی میتونه متفاوت باشه ولی همه چیز نرمال rdw هم مهم نیست. ...

ببین من یه دغدغه فکری دادم میشه من روکمک کنی؟من عفونت داشتم رفتم ماما برام دارو داد فقط آنتی بیوتیک می داد نگو واس من قارچ واین اشتباهی انتی بیوتیک میده دکترمو عوض کردم ضد قارچ داد الان خوب شدم بنظرت بدنم تویماه به آنتی بیوتیکا مقاوم شده؟۳تا جنتامایسین داده بود ۳تا آزیترو۱۰تا سیپرو فلوکساسین.من وسواس فکری دارم الان سوزنم رو این گیرکرده توروخدا جای نگرانی هست؟دوسال پیشم که سقط کردم تحت نظرهمین پزشک بودم تا دوهفته اول بهم جننتا و سفیکسیم و آزیترو داده بود که عفونت نکنم الان ولی میبینم خیلیا بعدسقط هیچی بهشون نمیدن من مطمعنم اون سه تاجنتاروالکی بهم داده بود و واس همین اوضاع قارچم بدتر شده معاینه کرد گفت کیستت ترکیده مگه میشه همچین چیزی؟هفته بعد سونوم نرمال بود ببین توروخدا من واز نگرانی نجات بده🙏🙏🙏

ببین من یه دغدغه فکری دادم میشه من روکمک کنی؟من عفونت داشتم رفتم ماما برام دارو داد فقط آنتی بیوتیک ...

نه عزیزم ی مدت کلا آنتی بیوتیک مصرف نکن. اصلا اااا جای نگرانی نیست همه چیز خوبه. در مورد مشکل زنان هیچ وقت پیش ماما نرو برو متخصص زنان اصلا نگران نباش

نه عزیزم ی مدت کلا آنتی بیوتیک مصرف نکن. اصلا اااا جای نگرانی نیست همه چیز خوبه. در مورد مشکل زنان ه ...

آره الان قارچ واژن گرفتم یه مدتم سوخود آنتی خوردم دیگه ترک کردم ولی الان قارچم بهبود پیدانمیکنه انگار

میدونم عزیزم میخام بدونم مشکلی نیست اخه مسعول ازمایشگاه خیلی ترسوندم

نتیجه آزمایش شما چی شد؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
میدونم عزیزم میخام بدونم مشکلی نیست اخه مسعول ازمایشگاه خیلی ترسوندم

لطفا زود بیا جواب بده🌹

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.