2777
2789
سلام عزیزم تشخیص دادن که تعداد گلبول های سفید بیشتر از حد نرماله خیلی نگران بودیم ولی با یه دوره قرص ...

ممنون که جواب دادی🙏🌹خداروشکر......

رنج آزمایشگاه از ۱۱تا  ۱۴/۵ هست  ولی  RDW  رو زده ۱۵.۳

دعا کن اینم با دارو رفع بشه...

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباش با دارو درمان میشن فقط مصرف الکل و دخانیات نداشته باشند

سلام میشه ب منم کمک کنید 😭 زیرچونم غدد لنفاویم متورم شده و کمی هم درد داره. دکتر آز خون نوشت دادم امروز جوابشو گرفتم نوشته Rdw_cv 15.2 هستش. البته دخترم 4 سالشه مریض شد بردم دکتر تست داد کرونا مثبت بود بعد پسرم مریض شد. بعد خودم از استرس تبخال زدم و فرداش متوجه غده متورم شدم. الان چیه میشه راهنماییم کنی توروخدا 😭😔

سلام عزیزم تشخیص دادن که تعداد گلبول های سفید بیشتر از حد نرماله خیلی نگران بودیم ولی با یه دوره قرص ...

توروخدا منم راهنمایی کن چند تا سوال دارم.. همسرتون الان خوبن؟ من سر در نمیارم استرس دارم. من rdw_cv بالا نوشته برام چی هست این؟ 

توروخدا منم راهنمایی کن چند تا سوال دارم.. همسرتون الان خوبن؟ من سر در نمیارم استرس دارم. من rdw_cv ...

سلام عزیزم 

معمولا مشکل حادی نیست و با چند دوره دارو رفع میشه ممکن هست به خاطر کرونا باشه چون دکتر گفت سرماخوردگی موقتا گلبول های سفید افزایش میده اصلا نگران نباش و به متخصص مراجعه کن