2777
2789
عنوان

خانم های دانشگاه رفته کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست
حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است

خیر نیست میتواند ب همان دانشگاه آزاد برود

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نظر شخصی من؛

اگه براش ممکنه سال دیگه کنکور بده و دولتی قبول شه.

سطح معدلش بالاس و ممکنه بتونه تو دولتی از استعداد درخشان استفاده کنه و ...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برق ازاد قبولی داره.بدون کنکوره همه میتونن برن.من خودم روانشناسیه ازادم.با اینکه سخته و استادامون سختگیری میکنن ولی اینکه همه فکر میکنن ما با پول پاس میشیم و به رومون میارن اعصاب خورد کنیه.در صورتی که برعکسه و ازاد چون پول میگیره همش دانشجوهارو میندازه که پول بیشتری بگیره برعکس دولتی.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

چه ربطی داره منم معدلم همینه ولی دانشگاه آزاد تهران مهندسی عمران خوندم همسرمم هم دانسکاس خودمون لیسانس خونده هم فوق لیسانس

البته کدوم دانشگاه تهران یا اطرافش؟ ببین مدرک دانشگاه ازاد تو تزان و حتی اطرافش رنکینگ داره مال ما بالاس ولی همه جا اینجور نیست اسمش دانشگاش؟؟ 

از طرف من بهشون بگو اگه به فکر حرف مردم تحصیل نکرده هاش و ریاضی نخونده هاش که نمیدونن حتی دیپلم ریاضی خوندن و با معدل بابا خوندن چقدر سخته چون درسای ریاضی کلا سخته اونا که هیچ ببخشید به نظرم خیلی صاحب نظر نیستن 

ولی اگه نظر کسایی که خوندن و مثه خودش ریاضی میخواذ اینجور نیست 

من همسرم معدل لیسانس و فوقش بالا بود معدل الف الان استادمون گفت فلان دانشگاه تو کانادا رزومه بدید کعدلتون خوبه ممکنه حتی بتونید بورس بگیرید

خلاصه ربطی نداره 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
روانشناسی آزاد به جغرافی و عربی سراسری می ارزه؟

بازار کارشون رو باید ببینی عزیزم من درجریان نیستم

خودم زخم خورده ام چون مامایی آزاد رو نرفتم صرف اینکه دانشگاه آزاد بود و بجاش رفتم علوم دامی سراسری که هیچ کاری براش نبود☹️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

رشته برق که اصلا دانشگاش مهم نیس.مهم اون حق امضا و امتحان کانون مهندسیه

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و بی سواد هستن آیا همه کسایی که دانشگاه سراسری درس میخونن باسوا ...

عزیزم خودت عقل نداری؟خب یکم فکر‌کن 

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
دانشگاه ازاد تهران رتبه ی خیلی بالایی تو ranking دانشگاه ازاد های کشور داره حتی از سراسری خیلی از شه ...

دقیقا حرفی که من الان تو کامنت زدم از اکثر سراسری های شهرستان رنکینگش بالاتره چون استادای بعتری نسبت به اونا داره و این مهمه 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
بازار کارشون رو باید ببینی عزیزم من درجریان نیستم خودم زخم خورده ام چون مامایی آزاد رو نرفتم صرف ای ...

مامایی خیلی خوبه

طبق تحقیقات خودم،بازار کار روانشناسی از اون دو تا بهتره 

دقیق نمیدونم