2777
2789
عنوان

خانم های دانشگاه رفته کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای اهل علم ایا نمیدانید اخرین کنکور نظام قدیم 99هست یا 400؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

الان بچست نمیفهمه که دانشگاه مهم نیست

بگودرسشو بخونه جو دانشگاه نگیرتش به فکر آینده باشه معدل شو بالا نگه داره 

برقی که من خوندم و دانشگاه دولتی و اسم و رسم دارم بود جز سفیدی مو و عقده ایی بازی چیزی برام نداشت کاش آزاد میخوندم

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و بی سواد هستن آیا همه کسایی که دانشگاه سراسری درس میخونن باسوا ...

نه اصلا هیچ ربطی نداره تازه بعضیا شانسی سراسری قبول شدن مهم بار علمی خود آدمه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مامایی خیلی خوبه طبق تحقیقات خودم،بازار کار روانشناسی از اون دو تا بهتره  دقیق نمیدونم

علاوه بر بازار کار، علاقه ی خودت هم در نظر بگیر

این که با خوندن روانشناسی دوست داری با مراجعینت در تعامل باشی

یا صرف خوندن رشته جغرافی و در همون حیطه مشغول شی

و اینم در نظر بگیر از نظر قیمت، آزاد تو شهر خودت بخونی بهتره تا سراسری یه شهر دیگه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
رشته برق که اصلا دانشگاش مهم نیس.مهم اون حق امضا و امتحان کانون مهندسیه

نه که اون حق امضا و کانون مهندسی و نظام مهندسی هم خیلی خفنه

😂😂😂😂😂ان شالله اوضاع خوب بشه ما هم به حقمون برسیم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
آیا کسانی که دانشگاه آزاد هستند خنگ و بی سواد هستن آیا همه کسایی که دانشگاه سراسری درس میخونن باسوا ...

نه عزیزم،نمیشه بگی چون کسی مثلا توی کنکور نتونسته اون جوری که باید بخونه و سراسری قبول شه،پس توی همه ی دوره تحصیلیش هم قراره همینجوری پیش بره.تازه نمیشه بگیم هرکی دانشگاه نرفته یا سراسری قبول نشده بی استعداده.ایشالا که دوست شما موفق باشه.

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

بستگی داره هدفش چی باشه 

اگه هیئت علمی هست به نظر من نره 

اما اگه بعد لیسانس میخوان برن سرکار، برن آزاد و مشکلی نیست 

ولی 

ما همکلاسی های ارشدمون که از آزاد اومده بودن دولتی خیلی سختشون بود 

علاوه بر بازار کار، علاقه ی خودت هم در نظر بگیر این که با خوندن روانشناسی دوست داری با مراجعینت در ...

خیلی به روانشناسی علاقه داشتم ولی الان نه زیاد

کاش جغرافی یا عربی سراسری میخوندم و معلم میشدم

خیلی به روانشناسی علاقه داشتم ولی الان نه زیاد کاش جغرافی یا عربی سراسری میخوندم و معلم میشدم

عزیزم از این کاش ها زیاد تو زندگیه، مثل من گیر این بازی حسرت و.. نیفت. 

قشنگ فکراتو بکن و همه جوابشو در نظر بگیر حتی میتونی از یه مشاور مجرب و کاربلد مشورت بگیری. 

تو هر مسیری که میری بهش دل بده تا موفق باشی

روانشناسی هم فکر کنم بتونی مشاور مدارس شی🤷‍♀️یا ادامه بدی و... 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

امروز دیگه سطح و بار علمی مهمه نه دانشگاه ،شما خودت در نظر بگیر   ازرشته ی برق یکی رو میخوای استخدام کنی  دو نفر میان برای استخدام یکی از دانشگاه سراسری با سطح علمی پایین و یکی دیگه از آزاد ولی با سطح وبار علمی بالا کدوم یکی رو خودت انتخاب میکنی یعنی حاظری به صرف سراسزی بودن کسی که چیزی بارش نیست رو قبول کنی؟؟؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)