پدرشوهرم مریض شد کنسر گرفت خم به ابرو نیاورد حالا خواهرش باز سرطان گرفته
داشتم تلفنی حرف میزدم میگفت راضیم به رضای خدا، هرجی پیش اومد رو باید پذیرفت. بعد میگفت الان که خوبه چرا ناراحت باشیم و غصه بخوریم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
من برا پدربزرگم این رسمو رعایت نکردم و مادرشوهرم گفت چقد بی وجدانی چقد بی احساسی چرا رحم نکردی ب مرده خودت حالا میخوا ب ما رحم کنی تو خیلی بی احساسی تو بی حیایی رسم رسوم ب جا نمیاری
امیدوارم که گدشته باشه و بخیر گذشته باشه.برا ما هممیگذره.بازم شکر .بدار از اینم میتونست باشه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ارهولی یک سری چیزا قیمتش زندگی ادمهمثل من که گیر کردم
زندگی واقعا چیز عجیب و غیر قابل هضمیه.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ما هم داریم تو فامیلامون به فاصله ی سه سال دو تا پسر جوونش رو از دست داد ولی خم به ابرو نیوردن تو مراسم شادی هم شرکت میکردن فک کن من تو مراسم ختم پسراش عررر میزدم جوری غریبه ها فک میکردن من صاحب عزام دور از جون 😂🤦🏻♀️خیلیم نمازی هستن شایدم از ایمان قوی نشأت میگیره