2777
2789

مامانم سرطان گرفت و من باورم نمیشه

الان مراحله اخره دکتر گفته خوب نمیشه کامل

ولی من بازم امید دارم 

حالم بده از دیشب ساعت ۱۲ تا حالا دارم گریه میکنم کلا ۴ ساعتم نخابیذم بقیش گریه گریه از من مخفی کردن مامان قشنگم باز نگران حال منه الهی بمیرمممم برات مامانی بمیرم من بمیرم بمیرمممممننننننممم طاقت ندارم من خاهر برادرم ندارم وای خدایا چرا من اخه

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به. مامانت بگو تسبح بگیره دست چند دور کامل در روز بگه من در سلامت کاملم بهش میگن تلقین ولی باید با ایمان و اعتقاد کامل  بگی از هوش مصنوعی امم بپرس ایشاالله خوب بشه منم تازه با این. روش اشنا شدم 

برای خدا معجزه کردن کاری نداره

ان شاءالله خدا به مادرتون سلامتی میده

اما خدا نکنه برات اتفاق بیوفته ، زندگی آدم تقسیم میشه به قبلِ  از دست دادن و بعدِ از دست دادن

هیچ چیز آدم دیگه مثل قبل نمیشه

اگر کسی تونست برای شادی روح برادر جوانم یه صلوات بفرسته🌸

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

عزیزم 

خدا صحت و سلامتی بده 

سعی کن بهش امید بدی این گریه کردنا حالشو بدتر می‌کنه

منم بابام دو سال پیش فوت شد 

فک نمی‌کردم فوت بابام برام اینقدرررر سخت باشه همه اونایی ک خودشونو برای بابام ب ظاهر میکشتن عین ماست نگاه میکردن اما من با فوت بابام مُردم 

چقدر دلم میخواست بغلش کنم دخترم صدام کنه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
عموم تومور مغزی داشت خیلی ها میگفتن نمیمونه لان عموم هم زندست هم تقریبا یه زندگی نرمال داره ولی امید ...

ممنونم حالم بهتر شد مامانم تو بدنش پخش شد عموی شما هم پخش شده بود؟

.

نمیخام خودکشی کنم اما میترسم اینکارو کنم چون فقط با فکر مردن آروم میشم

حالت رو میفهمم

ولی راضی باش به خواست خدا

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
ممنونم حالم بهتر شد مامانم تو بدنش پخش شد عموی شما هم پخش شده بود؟

تومور خوش خیم بود ولی تو ناحیه مخچه بود دکترشگیو شریفی بود سن عموی منم کم نیست تقریبا ۵۰ خورده ای سالشه فکر نکنید چون جوون بود تونسته خوب بشه

تومور خوش خیم بود ولی تو ناحیه مخچه بود دکترشگیو شریفی بود سن عموی منم کم نیست تقریبا ۵۰ خورده ای سا ...

خب اون پس سرطان نداشته

سرطان یعنی تومور بد خیم مال مامان من پخش شده اصن حالم داغووووووووونههههههه

.

نمیخام خودکشی کنم اما میترسم اینکارو کنم چون فقط با فکر مردن آروم میشم

ببین عزیزم همه افکار ما انرژی دارن اگه از بیمارای سرطانی که خوب شدن بپرسن دلیل بهبودشون چی بوده بیشترشون جواب میدن امید شما الان باید به مادرتون امید بدید نه اینکه بیشتر بترسونیدش

خیلی ها تو خانواده ما سرطان داشتن متاسفانه برخی ها فوت شدن مثلا عموی مامانم سرطان داشت ولی مامانم میگفت مدام میگفت من می میرم اخرش هم مرد ولی زن عموش هم سرطان پستان گرفت ولی چون امید داشت خوب شد الان دارن کنار بچه هاشون زندگی میکنن