حالم بده از دیشب ساعت ۱۲ تا حالا دارم گریه میکنم کلا ۴ ساعتم نخابیذم بقیش گریه گریه از من مخفی کردن مامان قشنگم باز نگران حال منه الهی بمیرمممم برات مامانی بمیرم من بمیرم بمیرمممممننننننممم طاقت ندارم من خاهر برادرم ندارم وای خدایا چرا من اخه
عموم تومور مغزی داشت خیلی ها میگفتن نمیمونه لان عموم هم زندست هم تقریبا یه زندگی نرمال داره ولی امید خیلی مهمه تو این بیمارا لطقا جلوشون گریه نکنید بهش روحیه بدید
به. مامانت بگو تسبح بگیره دست چند دور کامل در روز بگه من در سلامت کاملم بهش میگن تلقین ولی باید با ایمان و اعتقاد کامل بگی از هوش مصنوعی امم بپرس ایشاالله خوب بشه منم تازه با این. روش اشنا شدم
نمیخام خودکشی کنم اما میترسم اینکارو کنم چون فقط با فکر مردن آروم میشم
ببین عزیزم همه افکار ما انرژی دارن اگه از بیمارای سرطانی که خوب شدن بپرسن دلیل بهبودشون چی بوده بیشترشون جواب میدن امید شما الان باید به مادرتون امید بدید نه اینکه بیشتر بترسونیدش
خیلی ها تو خانواده ما سرطان داشتن متاسفانه برخی ها فوت شدن مثلا عموی مامانم سرطان داشت ولی مامانم میگفت مدام میگفت من می میرم اخرش هم مرد ولی زن عموش هم سرطان پستان گرفت ولی چون امید داشت خوب شد الان دارن کنار بچه هاشون زندگی میکنن