2777
2789

کسی تجربه داشته اگه تجربه داشتید  چه روز ارکز پری بود چند روز بود کی بی بی چکت ن مثبت شد خواهش جواب بدید مهمه

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
معمولا ۲۲ سیکل حالا یکم عقب جلو پیش میاد

سلام داشتید شما 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام داشتید شما 

نه عزیزم یکی از دوستام داشت با پریود زودتر از موعد اشتباه گرفته بود ۷ روزش شد ۳ روز ولی بازم شک نکرد حامله س ماه بعد پ نشد فهمید اون قبلی پری نبوده

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
سلام من لکه ندیدم. الان باردارم

مبارکتون باشه آن شاالله به سلامتی بغلش بگیری 

نه عزیزم یکی از دوستام داشت با پریود زودتر از موعد اشتباه گرفته بود ۷ روزش شد ۳ روز ولی بازم شک نکرد ...

من یه روز قبل موعد اومد هیچ وقت سابقه منظم بودن نداشتم شب قبل پری اومد لک بود تا امروز شاید دوبار دیگه دیدم ولی نیست 

من یه روز قبل موعد اومد هیچ وقت سابقه منظم بودن نداشتم شب قبل پری اومد لک بود تا امروز شاید دوبار دی ...

خب اگه لک بوده احتمال داره پریود نباشه.دوست من میگفت من ۷ روزه بودم یهو شدم ۳ روزه اونم خیلی کم اهمیت ندادم ماه بعد پ نشدم مشخص شد حامله م اونم از ماه قبل.اگه پریودت عجیب غریب بود ماه قبل تست بده یا وایستا موعد این ماهت

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد