2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی کردع بودم 3 هفتع تو کما بودم، روح خودمو از بالا میدیدم یا صدای دکترا، چهرع ی همرو میدیدم، رفت ...

میشه بپرسم باچی ابنکاروکردی ک حافظت خراب شد

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خودکشی کردع بودم 3 هفتع تو کما بودم، روح خودمو از بالا میدیدم یا صدای دکترا، چهرع ی همرو میدیدم، رفت ...

خیلی جالبه شما بعد از خودکشی رفتید توی یه جای سرسبز آخه تو همین برنامه ی زندگی پس از زندگی افرادی که خود کشی کردن گریه میکنن میگن بعد از خودکشی مستقیم افتادن تو چاهی سیاه وعذاب واینا

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من تجربع داشتم، زیاد هم تعریف کردم

ولی جالبه ک میگن خودکشی گناه کبیرس اماتو رفته بودی ی جای قشنگ و پرگل و دارودرخت،چن سالت بود؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خیلی جالبه شما بعد از خودکشی رفتید توی یه جای سرسبز آخه تو همین برنامه ی زندگی پس از زندگی افرادی که ...

ولی بنظرم خدا مهربون تراز این حرفاس، برای من ک خیلی حس عجیب و خوبی بود 

حالا که خدا زندگی دوباره بهت داده قدر زندگیتو خیلی بدون .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

هنوز زندگی پس از مرگ رو کسی در موردش خبری نیاورده واین برنامه در مورد زندگی نزدیک به مرگه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)