2777
2789
هنوز زندگی پس از مرگ رو کسی در موردش خبری نیاورده واین برنامه در مورد زندگی نزدیک به مرگه

کتاب سیاحت غرب بعدازمرگه و واقعیه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار مردم ویه بار هم زندگی نزدیک به مرگ داشتم ولی بچه بودم هیچی یادم نمیاد😓

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من سه چهار قسمتش رو دیدم اصلا حس خوبی بهم نداد مخصوصا قسمت دوم که مدام آیه های قرآن رو میخوند بین ح ...

اتفاقا این شخص که شما میگی من از نزدیک می شناسم. یکی از بهترین افرادی هست که من باهاش مواجه شدم.

من خودم دچار یه نوعی پوچی شدم . میگم اخه در این دنیا درس بخون تلاش کن و... اخرش که چی بشه . میریم ا ...

خب بخاطرهمینه ک همش مردم وردزبونشون ک دنیا ارزش نداره بخاطراینه دیگه،کی میدونه درحدی ک من دارم این جمله رو مبنویسم تا لود بشه من زنده باشم یان

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من قبل این برنامه فکر می کردم بعد مرگ خیلی ترسناک و وحشت انگیز باشه ولی الآن می دونم این طوری نیس ان ...

البته تو این برنامه فقط تجربه مثبتی ها اومدند حرف زدند . تجربه منفی ها حاضر به صحبت نشدند. همه چیز اینقدرم خوش و خرم نیست

من خودم دچار یه نوعی پوچی شدم . میگم اخه در این دنیا درس بخون تلاش کن و... اخرش که چی بشه . میریم ا ...

دقیقا، من ک اصلا چندسال هیچ حسی ندارم انگار همع چیو همع کس تکراریع جوری ک صبحا پا میشم فحش میدم میگم اه باز ی روز چرت دیگع شبو روزم کلا تکراریع اصلا امیدی ب هیچ نیس خیلی بدع اینطوری :) 

ولی بنظرم خدا مهربون تراز این حرفاس، برای من ک خیلی حس عجیب و خوبی بود 

میگن کسی که خود کشی میکنه گناه کبیره انجام داده وحتی بوی بهشت هم به مشامش نمیرسه به نظرم خدا واقعا دوست داشته که برت گردونده تا بتونی جبران کنی وانشاءالله بهشت نصیبت شه😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ولی بنظرم خدا مهربون تراز این حرفاس، برای من ک خیلی حس عجیب و خوبی بود  

ی سوال ببخشید شخصیه اگه دوست داشتی جواب بده،ایمانت ب خدا چقدرقویترشد،نماز و روزه روهم منطورمه،نگاه نامحرم غیبت و ....درکل اینامیگم.رعایت کردی؟درچ حد بودی قبلش