2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون قسمتش رو ک پیرزنه داشت تجربشومیگفت ک توعالم بیهوشی وکما حرفای دکترا رو شنیده بود و باروحش پیش دکتراوایستاده بود و بعد ک زنده شد برای دکتره تعریف میکنه و میگه کی کجا وایستاده بوده،چقدقشنگ بوداونجاش ک میگفت اینده کیش رو دیده ک از ۱۰ ۱۱ سال قبل تازه ۵۰ درصد پیشرفتشودیده،خیلی راصی بود از مرگش،کاش همه ما اینطوری باشیم میگفت زندگی بعدازمرگو بیشتردوست دارم لحطه شماری میکنم بمیرم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

اره سیاحت غرب و کتابا در مورد مرگ خیلی مرگ رو ترسناک نشون می دن اما با دیدن این برنامه حس می کنم خدا خیلی مهربون تر از اینه که بعد از مرگ یه انسان رو غریب و تنها تو قبر تنها بذاره و بترسونتش

من اون قسمتش رو ک پیرزنه داشت تجربشومیگفت ک توعالم بیهوشی وکما حرفای دکترا رو شنیده بود و باروحش پیش ...

دقیقا، همه ی اونایی که تعریف میکنن دوباره دوست دارن برگردن، براشون خیلی شیرینه

من ک عاشق ابن برنامه هام،بخصوص ک واقعیتم باشن،من فقط کتاب سیاحت غرب روخوندم خیلی دوست دارم بازازاین جورمزالب بخونموببینم.ابن برنامه هم ک گذاشتن ساعتش بامن جورنیست،کارپیش میاد

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
اره سیاحت غرب و کتابا در مورد مرگ خیلی مرگ رو ترسناک نشون می دن اما با دیدن این برنامه حس می کنم خدا ...

به نظر منم اینقدر که تعریف میکنن ترسناک نیس البته به اعمال هم بستگی داره ولی خدا مهربونتر از این حرفاس

من تجربع داشتم، زیاد هم تعریف کردم

برامون بگو لطفا

عه چیه تجربت؟ 

خودکشی کردع بودم 3 هفتع تو کما بودم، روح خودمو از بالا میدیدم یا صدای دکترا، چهرع ی همرو میدیدم، رفتم یجایی خیلی سرسبز بود پرع درخت و گل ادمای زیادی اونجا بودن بهم خوش‌آمد گفتن ولی یکیش برگشت بهم گف هنوز وقتش نیس، از حرفش سر درنیوردم یهو زندگیم کلا مث ی فیلم برام مرور شد از بچگی تا الان، بعد 3 هفتع بهوش اومدم ولی حافظم ب شدت داغون شد درس ک میخوندم صدبار باید مرور میکردم تا برع تو ذهنم گیج میزدم تا یکسال دم خدا گرم زندگیمو بهم بخشید!