2777
2789
من خیییییلی برام پیش اومده،ب همسرمم میگم انگار اینجا اومدم،انگار این لحطه دومرتبه س ک بدام پیش اومده ...

فقط آیه های قران که نبود عشقم.

اتفاقا حرف های رهبر یهودی های ایران خیلی به دلم نشست.خیلی زیبا بود.

چقدر مرد با خدایی بود.چقدر حرفاش شبیه قران بود.خیلی عالی بود.صحبت های رهبر زرتشتیان هم زیبا بود .به زبان ساده همه چیز در مورد روان رو توضیح داد.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح بودم قبلا ب هیچی اعتقاد نداشتم ، اما الان نماز روزع هام دیر نمیشع، حجابمم خیلی بهتر کردم چادر ...

تامبوی چیه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

به نظرم که حقیقت داره دخترخاله منم این برنامه ندیده و نمیبینه ولی تجربش کرده میگفت خیلی خوب بود دوست نداشتم برگردم 

تصادف کرده بود میگفت فلانی شهادتش کرده برگشته 

همش میگه مرگ خیلی خوبه

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨