2777
2789
عنوان

داغووونم ...یعنی ممکنه خودشو بکشه یا اداشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 111 پست
پشیمون شاید شاید  باشه ولی به زبون نمیاره نمیخاد کم بیاره سر جریان قبلی میگف از عداب وجدان گاهی ...

اگه قلبا پشیمون بود دیگه تکرار نمیکرد.منظورم فقط شوهر شما نیست.اکثر مردا اینجورین.همون لحطه پشیمون میشن.نه از این جهت که چرا اینکارو کردن.از این لحاظ که چرا دقت نکردن و زنشون فهمیده

با همه وجودم میفهممت تو شوهرتو خوب میشناسی وقتی  میگی طرز حرف زدنش خودشه یا وقتی میگی بار اولش ...

عزیزم خیلی سخته راهی نداشت جدا نشی؟ این اصلا اهل بحث نیست ارومه هیچوقت داد نمیزنه اخه الان رفته ماموریت تو خونه تنهام ۵روزه میخوام برم خونه پدرم ولی بهش گفتم میرم ک طلاق بگیرم دیگه 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه باید حسابی بترسه میخوام برم چند روز خونه پدرم البته به اونا نمیگم ک تا فکر کنه جدیم چون گفتم ج ...

صد در صد فیلمشه نمیخوام چیز الکی بگم

ولی سرم اومده ولی من همون بار اول از ریشه زدم 

الان هرجا ک باشه وسط کارم باشه زنگ بزنم اس بدم ب ثانیه نکشیده جواب میده بهش گفتم بهتم زنگ میزنم عشقم عزیزم یادت نره خداروشکر خیلی حواسش جمه 

توام بلاخره شوهرته خودت میدونی کی واقعا تنبیه شده دقیقا حس کردی بستشه باهاش صحبت کن

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
اگه قلبا پشیمون بود دیگه تکرار نمیکرد.منظورم فقط شوهر شما نیست.اکثر مردا اینجورین.همون لحطه پشیمون م ...

آره راست میگی مردا خیلی ضعیفن واقعا نمیتونن جلو خودشون بگیرن  یعنی متاسف میشم 

نمیشه باید حسابی بترسه میخوام برم چند روز خونه پدرم البته به اونا نمیگم ک تا فکر کنه جدیم چون گفتم ج ...

ناراحت نشو.ولی اگه میخواست خودکشی کنه مجددا خیانتش رو تکرار نمیکرد.خودکشی کشکه

شوهر دوست من با دخترا بود تا دوستم میگفت طلاق میگفت خودمو میکشم.دوستمم میترسید وطلاق نگرفت.بچه دار شد.الانم بخاطر بچه اش داره باهاش زندگی میکنه و شوهرش هم به کارای قبلیش ادامه میده

صد در صد فیلمشه نمیخوام چیز الکی بگم ولی سرم اومده ولی من همون بار اول از ریشه زدم  الان هرجا ...

اینم همیطور اصلا رفتار مشکوک نداشت برا همین شوکه شدم هروقت زنگ میزدم ج میداد پیام میداد وقتی نمیکرد کاری کنه .فقط از تهدیدش میترسم وگرنه این پیامام لصلا نمیدادم خیلی زرنگه میفهه دل رحمم

منم شوهرم یه باربهم خیانت کرد کارخداتوگوشیش پیامارودیدم شب اول محرم بودبی حس شدم مادرم خونم مهمون بو ...

خدارو شکر که تکرار نکرده واقعا سخته 

اینم همیطور اصلا رفتار مشکوک نداشت برا همین شوکه شدم هروقت زنگ میزدم ج میداد پیام میداد وقتی نمیکرد ...

حالا تو ی درصدم بزار رو حساب اینکه داره راست میگه

کارآگاه شو برو ببین کدوم دوستش بود خفتش کن بگو چرا با گوشی شوهرم ب دختر اس میدی ببین میگه ببخشید یا میگه من همچین کاری نکردم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
ناراحت نشو.ولی اگه میخواست خودکشی کنه مجددا خیانتش رو تکرار نمیکرد.خودکشی کشکه شوهر دوست من با دختر ...

آره راس میگی تهدید الکیه

میگه پیاما من ندادم نمیگه که دروغ میگم میگه بله پیاما بودن ولی دوستم داده گوشی دست اون بوده

یه بار برا منم پیش اومده،ولی بهش نگفتم سریع به دختره پیام دادم و زیر زبونش رو کشیدم فهمیدم به اسم کس دیگه (شاگرد شوهرم) باهاش دوس بوده،بعد پاک کردم پیامامو،گوشی و دادم بهش بازخواست کردم،اونم گفت کار شاگردشه و نمیدونم شارژ یا نت نداشته از گوشی شوهرم پیام داده،منم بر طبق شواهد قبول کردم و دیگه پی شو نگرفتم،شمام زیاد سخت نگیر

مردا کلا سر وگوششون میجنبه از خدا میخوام هیچ وقت خیانت واقعی سر هیچ کس نیاد

حالا تو ی درصدم بزار رو حساب اینکه داره راست میگه کارآگاه شو برو ببین کدوم دوستش بود خفتش کن بگو چر ...

بابا این خیلی زرنگه بگم کی بوده میره هماهنگ میکنه یکی واسه من ورمیداره میاره فک کردی سخته