2777
2789

سلام خانمای گل کی خونه ازخودش داره وداده کرایه ورفته جایی دیگه راکرایه کرده؟؟؟؟ 

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکارو میکنن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من دوسدارم جابه جابشم وبرم پیش خونه مامانم خونه بگیرم باید خونموبدم اجاره وبرم اونجا اجاره کنم به نظرتون بده؟! 😕🤔🤔🤔

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

من خونمون اطراف تهرانه و کوچیکه خودمون خونه بزرگتر اجاره کردیم و محله بهتر بیشتر به خاطر سرمایه گذاری خریدیم اونجارو چون من هیچ وقت اونجا نمیرم واسه زندگی

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
خب ب مدرسه پسرم نزدیک باشیم و وقت زیادی دررفت و امد نباشه

من به خاطر مدرسه کلا فروختیم رفتیم نزدیکی مدرسه خریدیم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲