2777
2789
عنوان

چرا من کریر پیدا نمیکنم😔

352 بازدید | 42 پست

سلام دوستای گلم،دنبال یه کریرم که به عنوان صندلی ماشینم ازش استفاده کنم ،کریر خوبا همه بالای یک میلیون و هشتصد تومنه میدونم کریر از ۱۷۰هزار تومن هست به بالا ولی من کریرهای زیر پونصد تومن رو که دیدم به نظر خوب نمیرسیدن،به نظرتون با هفتصد تومن نهایتا یک میلیون میتونم یه کریر خوب بگیرم که ستون فقرات بچم آسیب نبینه ؟اگر برند و مدل خوبی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

چخبره

کریر نهاتیش ۳ماه استفاده شه ی قیمت مناسب بگیر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چخبره کریر نهاتیش ۳ماه استفاده شه ی قیمت مناسب بگیر

من خریدم  همون سه ماه هم استفاده نکردم. از نظر من چیز بیخودیه .‌باز تا نظر بقیه چی باشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخبره کریر نهاتیش ۳ماه استفاده شه ی قیمت مناسب بگیر

اونم سه ماه هم که مادر بچه جوون نداره که بخواد بچه رو بزار داخل کریر و بره اینور اونو 

اونم الان با این کرووونا

قبلا دو  سه بار استفاده میشد الان فک کنم یه بارم استفاده نشه

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

کریر رو نهایت تا ۵ ماه بشه استفاده کنی 

من واسه پسرمو شاید ۱۰ بار استفاده کردم ، تازه کریر من روی کالسکه هم نصب میشد واسه چند ماه اولی که بچه تمی تونه غلت بزنه 

از ۹ ماهگیش دیگه صندلی ماشین استفاده کردم تا چهار ساله نیم ، عالی بود

عزیزم کریر اصلا به درد نمیخوره، چون همشون کمر بچه رو اذیت میکنه،  زود هم کوچیک میشه و در عین حال سنگین هم هست. فقط هم تا یکسالگی نهایتا بعنوان صندلی ماشین میتونی استفاده کنی.

من ساک حمل گرفتم صندلی ماشین هم قراره اینشالا آخر هفته بخرم، چیزی که تا سه سالگی استفاده بشه برای بچه توی ماشین

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
کریر رو نهایت تا ۵ ماه بشه استفاده کنی  من واسه پسرمو شاید ۱۰ بار استفاده کردم ، تازه کریر من ...

خوب کریری بگیرم که صندلی ماشینم بشه که خوبه!یا نگردم پیدا نمیشه؟

ساک حمل چه برندی گرفتی؟

والا برند خاصی نداره، من به جنس و اندازه اش دقت کردم.

قیمتش هم خیلی مناسبه، 80هزار تومن

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
کریر رو نهایت تا ۵ ماه بشه استفاده کنی  من واسه پسرمو شاید ۱۰ بار استفاده کردم ، تازه کریر من ...

صندلی ماشینی بگیرم که به عنوان کریر هم بشه استفاده کرد چی خوبه؟

خوب کریری بگیرم که صندلی ماشینم بشه که خوبه!یا نگردم پیدا نمیشه؟

کریر که صندلی ماشین بشه  نهایت تا ۷ ماهگی شاید بشه استعاده کرد چون کوچیکه و حالت خوابیده داره 

اما صندلی ماشینی که بعد از ۹ یا ۱۰ ماهگی بچه استفاده میشه مدلش قابل تغییره تو حالت خواب و نشسته و بچه تو وضع نشسته می تونه بیرون رو ببینه و ۴ سال قابل استفاده هست 

من خریدم  همون سه ماه هم استفاده نکردم. از نظر من چیز بیخودیه .‌باز تا نظر بقیه چی باشه

چرا استفاده نکردی؟مگه کریری نگرفتی که صندلی ماشینم بشه؟