2777
2789
عنوان

چرا من کریر پیدا نمیکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 42 پست
والا من اصلا كرير ب دردم نخورد  حتي يك دقيقه  صندلي ماشين بگييرج

صندلی ماشین با کریر خیلی تفاوت داره؟من یکسری هارو دیدم کریر دارن به ماشینم وصل میکنم

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی ماشینی بگیرم که به عنوان کریر هم بشه استفاده کرد چی خوبه؟

کریرپسر من هم رو کالسکه نصب میشد ، هم دستی بود و تا حدو ۵ ماهگی می تونستی بچه زو بزاری توش 

مارکش گودبی بی بود

بعدش هم که صندلی ماشین گرفتم مارکش گود بی بی بود 

اونم سه ماه هم که مادر بچه جوون نداره که بخواد بچه رو بزار داخل کریر و بره اینور اونو  اونم ال ...

اگه نگیرم باید صندلی ماشین بگیرم،ولی اگه کریری بگیرم که صندلی ماشینم بشه دیگه ساک حملم احتیاج نسیت

چرا استفاده نکردی؟مگه کریری نگرفتی که صندلی ماشینم بشه؟

من کریر رو تا ۹ ماهگی بچم استفاده کردم 

ب عنوان صندلی ماشین 

تا ۴ ماهگی هم مهمونی یا رستوران مطب تالار و اینجور جاها ک میرفتم دیگه بچه راحت تو جای خودش بود ن دستم خسته میشد ن کاسه چ کنم چ کنم دستم بود ک بچه رو کجا بزارم 

کریرم مارک دلیجان با پارچه دیپلمات ترک بود 

برا گودیش هم یه بالشتک خیلی نازک زیر تشک دوبل کریر گذاشته بودم 

البته گودیش زیاد نیست و نباید کامل پر شه فقط کمی از گودیش کم کن 

من کریر رو تا ۹ ماهگی بچم استفاده کردم  ب عنوان صندلی ماشین  تا ۴ ماهگی هم مهمونی ...

راضی بودی از دلیجان؟ولی اینجوری که میگی خوب ازش استفاده کردی