2777
2789

چیکار کنمممم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اشکال نداره چون می‌دونی توهمه

نمیخوام فکرش بیاد توی سرم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حبیبی

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکرمیکنم اقتضای سن باشه.چون من الان حس میکنم هیچکس دوسم نداره و منو برای منافع خودشون میخان

خب منم هی میگم نه بابا عمرا خوشش بیاد ولی باز طرف یکاری میکنه منش ک کنم

حبیب جانم

🤣🤣🤣🤣🤣

چند سالته؟منم یه دورانی همین بودم🤣

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

چیکار می کنه؟

نمیدونم شابد اونم توهم میزنم

هر وقت این فکرو کردی بگو من دارم دوباره توهم می زنم اینم منو بخاطر منافع می خواد یا کلا ازم متنفر هستند خودم همین کارو می کنم همیشه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️