2777
2789
عنوان

چرا من کریر پیدا نمیکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 42 پست
ای جونم چه خوشگله مبارکت باشه

ممنون عزیزم سلامت باشی

خیلی تحقیق کردم،آخر به این نتیجه رسیدم که ساک حمل کاربردش بهتره

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
راضی بودی از دلیجان؟ولی اینجوری که میگی خوب ازش استفاده کردی

اره عزیزم راصی بودم 

اره خیلی خیلی استفاده کردم 

ببین عزیزم من هرچیزی رو با توجه ب سبک زندگیم سعی کردم بخرم و اگه خریدم هم استفاده کردم 

اگه دقت کنی اینجا خانما گفتن کریر بدرد نمیخوره و استفاده نکردن 

یا اینکه گفتن سنگینه بخوای بچه رو حمل کنی 

علت این حرفا اینه ک اولا خودشون نخواستن استفاده کنن 

دومش اینه ک کارایی کریر رو نمیدونن 

فک میکنن کریر  مث ساک حمل هست  ک باید تو دستت بگیری و تو خیابون راه بری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا چهار ماهگی بچم ایرانم بخاطر این گیج زدم الان 

بعدش ک مهاجرت کنی وسایل رو میبری؟ 

اگه نمیخوای وسیله ای از اینجا ببری همون کریر دلیجان رو بخر کافی هست و بعد ک رفتی ب مقصد اونجا صندلی ماشین بخر . البته بچه رو هم ب راحتی میتونی توی کریر ببری با خودت اگه صندلی جدا خواستی بگیری براش  اگر نه تشک و بالشت بهت میدن 

اونم سه ماه هم که مادر بچه جوون نداره که بخواد بچه رو بزار داخل کریر و بره اینور اونو  اونم ال ...

دقیقا قبلا عروسی ومهمونی میرفتیم بچه رو میذاشتیم داخلش الان ک اصلا نیاز نیس لامصب سنگینم هس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
صندلی ماشینم میگیری؟

آره عزیزم به نظر من صندلی ماشین واسه کسایی که ماشین دارن خیلی چیز ضروری و با اهمیتیه، مخصوصا اینکه امنیت بچه رو حفظ میکنه، و بچه یاد میگیره که باید سر جای خودش بشینه، نه تو بغل باشه و...، اینجوری خود بچه هم راحتتره.

البته چیزی بگیر که تا یه چهار سالگی کاربرد داشته باشه، چون بیشتر از این سن هم بچه نمیشینن توش دیگه و در واقع هزینه اضافی دادی. آخه یکسری صندلی ماشین ها هستن که تا دوازده سالگی قابل استفاده است، ولی کدوم بچه دوازده ساله ای میشینه تو صندلی ماشین آخه!

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
چرا استفاده نکردی؟مگه کریری نگرفتی که صندلی ماشینم بشه؟

من دخترم ۹ سال پیش متولد شد. اون موقع خیلی اینطوری نبود وسایل بچه. اما فقط خود کریر، از نظر من بلا استفاده است . یعنی من دلیلی نمیبینم بچه رو بذارم تو کریر و حمل کنم. یا خودم بغل میکردم یا همسرم . بعد از سه چهار ماه هم که بچه  میچرخه و غلت میزنه، دیگه کلا به درد نمیخوره .

اگه فقط برای ماشین میخوای که یه صندلی ماشین بگیر فقط .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
آره عزیزم به نظر من صندلی ماشین واسه کسایی که ماشین دارن خیلی چیز ضروری و با اهمیتیه، مخصوصا اینکه ا ...

ممنون بخاطر راهنماییت منم دقیقا میخوام تصمیم شمارو اجرا کنم ولی همسرم مخالفه،همچنان دنبال کریر میگرده،امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
ممنون بخاطر راهنماییت منم دقیقا میخوام تصمیم شمارو اجرا کنم ولی همسرم مخالفه،همچنان دنبال کریر میگرد ...

خواهش میکنم عزیزم ، براش توضیح بده تا آگاه بشه.

ممنون گلم، اینشالا نی نی شما هم سلامت بیاد تو بغلت

سلام عزیزم داستان زندگیتو خوندم .الان چطوری خوبی .خواهرت و برادرت چطورن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊