2777
2789
عنوان

جلو خانواده شوهر خودتونید یا....

419 بازدید | 27 پست

من که خودم نیستم خیلی مراعاتشون میکنم سعی میکنم اخلاقم و رفتارم خوب باشه اما گاهی کارهاشون حرص دراره میریزم تو خودم دوست دارم اون مپقع سرشون جیغ بزنم

مادرشوهرم تیکه هاش تو لفافه میزنه به در میگه دیوار بشنوه از اونور قربون صدقه ادم میره 

نمیدونم عصبانی باشم یا قدردان.بعدم یه چیز بشه سگ میشم توروشوهرم وایمیسم

کلا رودربایستی دارم متنفرم از خودم

بهم بگید چیکار کنم عادی باشم و یکم پررو تر بشم

بهم نگن ساکت و خجالتی

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایدفه مادرشوهرت حرف زد بهش بگو دهنتو ببند دهنتوووو ببنددددددد البته اگه. طلاقت نده قطعا خجالتت میری ...

اوخ اوخ اون موقع شوهرم از خونه منو میندازه بیرون

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

منم نگه میدارم خودمو متاسفانه. اما از ده بار سه بار جواب میدم همچین که طرف بمونه توش. نه با بی احترامی ها. اما خوب رو دلم نمی کشم. البته می گم خیلی هم مراعات می کنم. ولی خوب اونجا که لجم بیاد دیگه جواب میدم. البته مادر شوهر من خنگه. برادر شوهرم خیلی رو مخمه. 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

تیکه انداختن بهشون بگو یعنی چی و بگو ناراحت شدی اما سر شوهر بیچارت خالی نکن خدا یه چیزی داده به اسم زبون که اکثر ما دو متر هم داریم جوابشونو بده

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
اتفاقا ادب همینه، اگه میخوای احترامت حفظ بشه همینطوری رفتار کن ،تازه سعی کن جلو شوهرت هم خوب تر رفتا ...

پس موقعی که عصبانی ام از دستشون چیکار کنم؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍