2777
2789
عنوان

شما هم ناراحت باشید اینجوری میشید

111 بازدید | 18 پست

یه لقمه بخورم بعدش حالت تهوع میگیرم

الان یکم ناهار خوردم همش انگار میخوام بالا بیارم😔

چیکار کنم از این حس

بخدا حالت تهوع داره حالمو بهم میزنه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به احتمال زیاد معدتون میکروبی شده یا یبوست دارید 

حتما یک متخصص گوارش مراجعه کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه من موقع ناراحتی غذا بخورم گریه میکنم با اولین قاشق

من به بوی غذا هم حساس میشم حالت تهوع میگیرم

قبلنا منم‌گریه میکردم بنظرم گریه بدتره

انگار گلوتو میگیرن غذا هم پایین نمیره میخوای خفه شی انگار😔

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

نه بشدت اشتهام باز میشه باید غذا بخوزم تا بترکم

اینم بده

پرخوری عصبی ام خیلی بده😔 کسی ام درکت نمیکنه میگن ببین به کتفشم نیست چطور میلونبونه

یکی بود مادرش فوت شده بوده از ناراحتی همش میخورد

بقیه چقدر پشت سرش حرف زدن😔

به احتمال زیاد معدتون میکروبی شده یا یبوست دارید حتما یک متخصص گوارش مراجعه کنید

واسه ناراحتیه

همیشه ناراحت شم اینجوری میشم

با بوی غذا هم بالا میارم

استرس داشتم یه مدت همینجوری بودم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واسه ناراحتیههمیشه ناراحت شم اینجوری میشمبا بوی غذا هم بالا میارم

معده عصبی هم واقعا یک معضل هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍