2777
2789

الان غصه رنگ بچه هامونم بخوریم 😑خب معلومه بچه یچیزی شبیه پدرمادرش میشه چون ازهردونصف ژن رومیگیره

ولی شنیدم هرروزصبح ناشتاسیب ترش(اون سبزا)خوردن خیلی واسه بچه خوبه 

یدونه سوره م هست دقیقایادم نیس ولی واسه زیباشدن بچه خوبه

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
وای بر من😐😂 عزیزم تغذیه شاید تو‌روشن و خاموش شدن ژنی تاثیر داشته باشه اما اینکه طرف اصلا ژن چیزی ...

من زیستم فوله تا حالا فامیلی داشتین ک از بچگی بره خارج از کشور 30 سالگی برگرده؟ 

من پسر داییم چشم ابرو مشکی با خانوادش رفتن روسیه زندگی کنن الان سی سالشه برگشته هم پوستش رنگش برگشته هم موهاش ب خرمایی میزنه شما تاثیر ابو هوا و تغذیرو دست کم نگیر گلم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم امکان نداره تو هفت نسل آدم ی چشم رنگی نباشه 😜

هر چند نسل یکبار خزانه ژنی ی جمعیت بنا ب دلیل همون خاموش روشن شدن ژنا تحت تاثیر محیط و تغذیه و و و  معمولا تغییر میکنه و ثابت نمیمونه وگرنه اگ اینجوری بود ک همه ژن چشم رنگی‌داشتن😁 

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
هر چند نسل یکبار خزانه ژنی ی جمعیت بنا ب دلیل همون خاموش روشن شدن ژنا تحت تاثیر محیط و تغذیه و و و & ...

مطمئن باش 90 درصد دارن فقط باید با تغذیه فعال شه 

اون 10 درصد بقیم خدا بزرگه😂😂

من زیستم فوله تا حالا فامیلی داشتین ک از بچگی بره خارج از کشور 30 سالگی برگرده؟  من پسر داییم ...

عزیز دلم من داداش خودم بچه ک بود چشماش سبز بود الان ک هی داره بزرگ‌و‌بزرگتر میشه چشماش داره ب قهوه ای میخوره

چرا درک‌نمیکنی همه اینا مربوط ب ژن هست و حرفات خیلی مضحکه😕 حالا بیخیال هر جور دوس داری ب زندگیت ادامه بده ولی کلا اطلاعاتتو بیشتر کن 😐چیزی ک تو میگی غیر ممکنه میتونی از یه فیلسوف هم بپرسی😐❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
خودت یاشوهرت باید سفیدباشید.عرق کاسنی واسه زایمانه نه سفیدشدن.بعدشم زمانی که نطفه تسکیل میشه همه چیش ...

خواهرشوهرم کلی موزخوردسرپسرش.امامثل برف سفیدبود.هیچ ربطی نداره.که فلان میوه رونخورین سیاه میشه پرمومیشه.خودم موقع بارداری همین حرفاروباورکردم ونمیخوردم.اماالان پشیمونم چون خودم روالکی محروم کردم

خواهرشوهرم کلی موزخوردسرپسرش.امامثل برف سفیدبود.هیچ ربطی نداره.که فلان میوه رونخورین سیاه میشه پرموم ...

ژن سفیدی داشتن.زن داداشم هرروز موز اینم نه یکی چندتامیخورد.بااینکه سفیده بودن بچه اش عین زغال

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
عزیز دلم من داداش خودم بچه ک بود چشماش سبز بود الان ک هی داره بزرگ‌و‌بزرگتر میشه چشماش داره ب قهوه ا ...

مرحک عزیزم شمایی ک مقاومت میکنی 

حالا اینقد دوسداری بچت آفریقایی میشه😂😂😂😂زیاد حرص نخور عشقم پوستت چروک میشه

مرحک عزیزم شمایی ک مقاومت میکنی  حالا اینقد دوسداری بچت آفریقایی میشه😂😂😂😂زیاد حرص نخور عشق ...

شفای عاجل😐 🤲🏻
الهی امین

❤️❤️❤️❤️😍😍