2777
2789
من انقدر سر پسرم انار خوردم اصلا ویارم بود تازه پدر بزرگ من و همسرم چشم رنگی بودن و عمه هام ولی بچه ...

عشقم فقط انار نه گفتم موز کشمش انار اونم مدام

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها چیزی که سفارش میکنم تو بارداری اینکه تو سه ماه اول بارداری به بخورین اگه هم نداشتین مرباشو بخورین و خوندن ایه نور مخصوصا موقع نماز صبح برا زیبایی جنین

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
😂😁 چه با تاکید و ضمانتم میگی 😁 بیخیال بابا

خخخخخخخخخ آخه ب چشم دیدم ب دوتا از دوستامم گفتم همین شد 

با اینکه دوستامم با شوهراشون چشاشون رنگی نبود 😜یکیشون ک دخترش چشماش سبزه

من تنها چیزی که سفارش میکنم تو بارداری اینکه تو سه ماه اول بارداری به بخورین اگه هم نداشتین مرباشو ب ...

منظورت آیه ای از سوره نوره؟؟ میشه بگی چی منظورته

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
تحقیق کن تو قرن 21 ثابت شده ک تغذیه چغدر تاثیر داره  حتی بعد تولدم شرایط زندگی رو رنگ چشم و مو ...

وای بر من😐😂

عزیزم تغذیه شاید تو‌روشن و خاموش شدن ژنی تاثیر داشته باشه اما اینکه طرف اصلا ژن چیزی رو‌نداشته باشه و بعد اون ژن رو بگیره تقریبا  غیرممکنه 

مثلا ژن چشم رنگی نداشته باشه چشماش رنگی شه رو حتی سقراط هم قبول نداره😂

حالا ما ی فامیل داشتیم ک چشمای دخترش سبز شد در حالی ک پدر و‌مادرش قهوه ای بودن بعد از کلی تحقیقات دیدیم مادر مادربزرگ پدره ک خودشم ندیدش چشم سبز بوده این یعنی اینکه این ژن تو خزانه ژنی این خاندان هست اما تو بعضیا روشن میشه تو اکثر موارد خاموش حالاااا شاید تفذیه در روشن یا خاموش موندن این ژنا تاثیر اندکی داشته باشه 

اون بعد از تولد هم ک‌میگی بعضی ژنا تحت تاثیر محیط و یا تغذیه قابلیت روشن و خاموش شدن دارن ،نه تغییر، چون اگ‌ تغییر کنن جهش محسوب میشه کلا بحثش زیاده...

من زیست خوندم خوبم خوندم شمام بخون 😚

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
وای بر من😐😂 عزیزم تغذیه شاید تو‌روشن و خاموش شدن ژنی تاثیر داشته باشه اما اینکه طرف اصلا ژن چیزی ...

دخترم امکان نداره تو هفت نسل آدم ی چشم رنگی نباشه 😜

منظورت آیه ای از سوره نوره؟؟ میشه بگی چی منظورته

ایه نور توسوره نور معروفه تو گوگل سرچ کنی هست بذار ببینم الان میذارم برات

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
خخخخخخخخخ آخه ب چشم دیدم ب دوتا از دوستامم گفتم همین شد  با اینکه دوستامم با شوهراشون چشاشون ر ...

حالا تصادفی یه چیزی شده ولی ازون نیس عزیزم . همه چی ژنتیکیه . لزوما مامان بابای بچه ملاک نیستن چندتا نسل ممکنه ژن بکشه به خودش. و هزاران عامل موثر دیگه که رژیم غذایی درصد بسیاربسیار ناچیزی داره .حالا موز و کشمش مفیده و خوردنش بی ضرره ولی منتظر چشم آبی نباید باشی 😊