2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست
بارها صحبت کردم بارها دعوا کردم و حرف جدایی زدم. اما معذرت خواهی کرده و گفته دوستت دارم‌غلط کردم. حت ...

اوه کتکتم میزنه من رو این مورد نمیتونم دیگه کوتاه بیام

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

الان ما بگیم جدا شو جدا میشی؟؟بنظرم برو مشاوره مشکل حادی نداره شوهرت همه چی که پول نیس شما تک و تنها تو یه خونه دووم میاری؟؟

من و خواهرم تو یه شهریم بخدا قسم ماهی یه بار خونشون نمیریم از بس که صبح تا شب کار میکنیم خسته میشیم شبا حوصله ی مهمونی نداریم من جای شما باشم فقط و فقط مشاوره میرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو ببینم چرا با سه مزد مشروب خور بد اخلاق شکاک بی احساس داری زندگی میکنی ؟ حتما خوبی هایی ه ...

اول آشنایی میگفت اهل هیچی نیست. بعد کم‌کم رو کرد همه چیرو.‌مشروب، سیگار. الان بدتر شده مخصوصا برادراش روش تاثیر میذارن. خیلیم خودخواهه و میگه فقط من خوبم

همیشه میگن قبل ازدواج چشماتونو خوب باز کنید بعد ازدواج دیگ رو همه بدیا ببندید شما در مرحله اول اصلا از لحاظ شخصیتی و فرهنگی والتقاداتی بهم نمیخورید این خیلی بده انگار که با یه آمریکایی ازدواج کنید چون واقعا زبون همو متوجه نمیشید شوهرت اینقدر غرق در کارها و تفریحات و دوبری های خودشه و اصلا درک نمیکنه روزه چیه که بخواد دلش برای تو بسوزه فایده نداره اینجور من نمیگم اون کافره ولی تو وقتی به آرامش میرسی که هم کُف خودت رو پیدا کنی آرامش تو زندگی حرف اولو میزنه درسته آسایش هم مهمه ولی پول نمیتونه آرامش بیاره

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
توروخدا‌بچه‌نیار‌که‌بدبخت‌می‌شید‌اگه‌واقعا‌عذاب‌می‌کشی‌جدا‌شو

عذاب که بگم زیاد نه. انگار دارم کنار میام با همه چیزش. اما وقتی به خودم میام میبینم فقط من کوتاه اومدم نه اون. من فداش دارم میشم. از خودم میگذرم به خاطرش. میتونم تحمل کنم اما فکر میکنم میبینم تنها باشم راحتترم

خوبی هاش؟  دوسش داری؟ اهل کنار گذاشتن مشروب و احترام و اعتقاد مجدد به دین هست؟

خوبی که چی بگم. والا زیاد نداره. دوسش دارم اما با کارایی که میکنه احساسم کم شده. با من سر دین لجبازی میکنه.‌ هرچی بگم برعکسشو میکنه. 

عذاب که بگم زیاد نه. انگار دارم کنار میام با همه چیزش. اما وقتی به خودم میام میبینم فقط من کوتاه اوم ...

اینک گذشت داری خیلی خوبه ولی مشکلتو حل کن ازش سر سری رد نشو حتتتتما برو مشاوره یجور توجهشو جلب کن ک بفهمه زنه که به دردش میخوره نه برادر و مشروب و سیگار بهت نمیگم جداشو چون میدونم همه زنا اول زندگی تا دلشون میگیره و ناراحتن یاد مجردی میفتن آه میکشن ولی نه تو اگ جدا بشی مجردی قبلتو نخواهی داشت نمیگم وضعت بد میشه ولی بهترم نمیشه بهش بگو مگه منو دوست نداری مگه نمیخوای من خانومت باشم مگه آرزو پدر شدن نداری تو؟پس فردا بنظرت بچه هامون باید به کدوممون نگاه کنند باید از کدوممون الگو بگیرن وقتی منو تو متحد نباشیم وقتی حرف همو نفهمیم وقتی یه دنیا فاصله فکری بینمون باشه بنظرت بچه سردرگم نمیشه؟؟؟؟؟

خوبی هاشو  بگو

بخدا یادم نمیاد. در حالت عادی خوبه اما بد عصبانی میشه. خوبی زیاد بهم نمیکنه. دلش برام نمیسوزه. کاری برام نمیکنه. یعنی مریض بشم به جای اینکه کمکم کنه ناراحت میشه که چرا مریضی تو همش. درحالیکه من اصلا تند تند مریض نمیشم. خلاصه که به فکر من نیست. بیشتر دنبال کار هست. تا حالا کاری نکرده که حس کنم واسه من کرده. باورتون نمیشه یه لیوان آب به من بده تعجب میکنم

بخدا یادم نمیاد. در حالت عادی خوبه اما بد عصبانی میشه. خوبی زیاد بهم نمیکنه. دلش برام نمیسوزه. کاری ...

فکرتو بهم نریز خیلیا اینجورن خصلتشونه یاد نگرفتن زرنگ باش تو یادش بده بهش بگو من وقتی که مثلا پتو روم میندازی خیلی دوست دارم یا بگو وقتی که میخندی و خوش رویی خیلی دوست داشتنی ببین غدترین مرد هاهم پنجاه سالشونم باشه خررررر میشن به اصطلاح میگم رامش کن سربه راهش کن مشکلش حاد نیس یکم غده و میخاد ادا لات ها و عقل کلارو دربیاره از خوردن مشروب بترسونش بگو یبار خوردی فلان کارو کردی یادت نیس من دیدم بش بگو این چیزا مال یه مرد متاهل نیس

من هرجا تغییری ببینم از شوهرم علتش و میپرسم سریع

و نمیذارم هی تغییرات بد نهادینه بشه

حرف بزن و راجع به دین دستور نده که فلان کار و کن مردا غرور دارن اما مشروب و بگو بدم میاد تو مستی نزدیکم شی یا هنچین چیزی

چیزی خواستی بگی امر نکن فک کنم چون شاغلی و از پس خودت برمیای و اونم فاصله داره اعتقاداتش امر و نهی زیاد کنی اما تحویلش بگیر از روی علاقه تغییزش بده

تلاش کنین موفق میشین  
اینک گذشت داری خیلی خوبه ولی مشکلتو حل کن ازش سر سری رد نشو حتتتتما برو مشاوره یجور توجهشو جلب کن ک ...

وقتی دعوامون میشه بعدش با هم حرف میزنیم و تصمیم میگیریم خوب باشیم. اما حس میکنم اون عوض نمیشه. یعنی دست خودش نیست. خودخواهه. خودشو خیلی دوست داره. دلم خیلی پره ازش. مثلا شبها اگه تو خواب دستم بخوره بهش بیدار بشه داد میزنه سرم. منم از خواب میپرم. یا یه بار از تخت افتادم زمین تو خواب یهو بیدار شد عوض اینکه بگه حالت خوبه. دعوام میکرد که چرا افتادی و من ترسیدم. همش نگران خودشه. اینا ظاهرا کوچیکه اما خیلی حرف پشتشه