2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست
وقتی دعوامون میشه بعدش با هم حرف میزنیم و تصمیم میگیریم خوب باشیم. اما حس میکنم اون عوض نمیشه. یعنی ...

میدونم میفهمم چی میگی ولی خب دنیای زنها با مردها خیلی متفاوته تجربه نشون داده از خودگذشتگی بیش از حد مردارو پرو میکنه تنبلی نکن خودخواهی نکن ولی جلوش هی ناز بیا خودتو لوس کن قدرخودتو سلامتیتو داشته باش

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه به فکر خودشه بهش توجه کنی رام میشه

بهش توجه میکنم خیلی بدتر میشه. اصلا جنبه نداره. بگم چقدر تو خوبی میگه آره من خیلی خوبم. بهش اهمیت زیاد بدم دستوراتشو بیشتر میکنه. یعنی همه جورشو امتحان کردم. تو خونه انگار نوکرشم. هی میگه برو فلان چیزو بیار برام. این کارو بکن. اونو بکن. خودش لم میده فقط دستور میده. واقعا حس بدی دارم

من خونه بابام بودم مجردی شاید هزارتا بلا سرم میومد مثلا مریض میشدم دستم میبرید پام میشکست ولی وقتی ازدواج کردم دستم بخوره به قابلنه اینقدر ادا مدا درمیارم که مثلا متوجه بشه بخاطر اینک غذا براش نیپزم دستم سوخت خودش میاد سراغم بهم میرسه مداوا میکنه ولی اگ هی به خودت سختی بدی میگ این پوست کلفته ولش کن

مطمینا یه دفعه خوب نمیشه اما همین که حرف میزنه وخوبی و میشناسه یعنی بهتر میشه

قلقش و پیدا کن

حرف بزن گم کم شروع گن دستور نده از احساساتت بگو براش نذار حرف تو دلت بمونه مثلا به خنده بگو اخ که چی میشد یه اب بیاری اصلا اب از دست تو خوردن مزه میده یا مثلا بگو دلم تنگ میسه واست وقتی دیر میای فردا زودتر بیا 

تلاش کنین موفق میشین  

الانم از اول ماه رمضون برای اینکه صدای موبایلم واسه سحر اذیتش نکنه اومدم تو حال میخوابم. یه بار نگفته بیا پیشم بخواب. حتی پریود شدم سحر بیدار نمیشدم اصلا نگفت بیا. یه بار فقط خودم گفتم‌چرا نمیگی بیا پیشم. گفت بیا منم گفتم پنجره اتاق خواب رو ببند گفت نه من دوست دارم باز باشه. منم نرفتم. اونم از خداخواسته تنها خوابید

الانم از اول ماه رمضون برای اینکه صدای موبایلم واسه سحر اذیتش نکنه اومدم تو حال میخوابم. یه بار نگفت ...

لج نکن عادت کنه به قهر