2777
2789

خانومهایی که مثل من زندگی سختی داشتن تو شرایط سخت درس خوندن سرکار رفتن بدون پارتی با توانایی های خودشون زندگی خوبی پیدا کردن

اما به یکباره به دلیل هجوم مشکلاتشون افسردگی گرفتن انگیزه شون رو از دست دادن چه طور به حالت قبل برگشتید و زندگیتون و اهدافتون رو با انرژی ادامه دادید

الان مشکل من اینه

اگه کسی هم این طور نبود ولی پیشنهاد خوبی داره بگه ولی خواهشا پست بی خودی نزارید

من از خانواده فقیری بودم بدون هیچ پشتوانه ای دانشگاه دولتی  تو شهر تهران یه رشته خوب مهندسی قبول شدم و خوندم معدل الف بودم و همین طور 

ارشدم.به سختی و بدون پارتی کار پیدا کردم ولی کارام خوب نبود توانایی هام خوب بود باعث شد اخرین کارم جای خوب با حقوق خوب باشه

ولی الان یه ساله بیکارم از تهران اومدم یه شهر دیگه که کار نیست

هرچی تلاش کردم دنبال پروژه و کارهای سخت و پر حاشیه هم رفتم فایده نداشت ناباروریم هم بدترش کرد

الان همه چیو در مورد کار گذاشتم کنار خیلی بی انگیزه شدم حتی کارهای خونه رو خوب انجام نمیدم

نه هیچ کار جدیدی نه یادگیری.... واقعا افسرده

منی که اینقدر سخت کوش بودم شماها چه پیشنهادی دارید؟

اگه خواستی و وقت داشتی بیا عزیزم @دختر_گرانبها  

عزیزم سلام .

حتما میام تاپیک تون .امشب باید آف بشم دیگه ...

ایشاله در اولین فرصت میام مینویسم 😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوع دیگه پارسال من روی پروژه ای چندماه کار کردم که خیلی خوب بود این رو یه فردی که تو این زمینه استاد بود بهم گفت چند تا سازمان بردم و حتی نزاشتن با یه رئیس دانشکده در مورد پروژه اش ملاقات کنم‌بعد اون همه تلاش اون پروژه بی استفاده موند

بعدش یه سقط داشتم ودیگه افسردگیم بدتر شد

شاید من نتونم دیگه سرکار برم چون کار تو شهرستانها خیلی سخت پیدا میشه من میخوام دوباره پر انرژی باشم

راستی شوهر من همیشه مشوق من بود و مانع پیشرفت من‌نبوده 

من تو اوج بدبختیامم

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

عزیزم بعد از سقط تا حدی دپرسی طبیعیه و می گذره  اما بهترین راه حل به نظر من اینه که از گذشته ت دل بکنی و سعی کنی یه بار دیگه از صفر شروع کنی، یعنی چی؟یعنی این که فارغ از  رشته ت و دانشگاهت و موفقیتت در گذشته که شاید الان باعث شده بیشتر زجر بکشی چون از جایگاهت پایین تر  امدی، سعی کن کارهای انفرادی جدید انجام بدی و با موفقیت در  اون ها دوباره طعم انگیزه و شادی و پیشرفت رو بچشی، مثلا شروع کن و یه کار هنری رو دنبال کن و سعی کن حرفه ای بشی و ازش به در آمدی برسی. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

منم از بد ترين برهه ي زندگيم با موفقيت گذاشتم الان بهترين موقعيت زندگيمم ولي حس بي انگيزگي و خوشحال نميكنه لطفا به منم راهكار بدين

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين

من خیلی سخت کوش بودم همه تلاشامم بیخود بود ارشدمو ۲۵ سالگی گرفتم از ۲۰ سالگی خودمو زدم به هر دری که برم سره کار و رفتم سابقه کار خوب دارم ماشینمو خودم خریدم 

اماا الان حالم خدب نیست پشیمونم چون الکی تلاش کردم جوونیمووو به فنااا دادم

یه موضوع دیگه پارسال من روی پروژه ای چندماه کار کردم که خیلی خوب بود این رو یه فردی که تو این زمینه ...

من مثل شما هستم کار هم میکنم مثل شما از یک روستا تو تهران هم درس خوندم جایگاهی که الان دارم اون چیزی نیست که واسش زحمت کشیدم

همه اینها را بزاریم کنار من مثل شما در گذشته قبل دانشگاه رفتن یک دوره شدید افسردگی گرفتم

میخام بگم با شرایط شما تا حدی اشنا هستم

اما راهکار چیه شما ارزش خودتون را در داشتن کار میدونی و این یک فکر کاملا اشتباهه باز ارزش خودتون را در بچه دار شدن میدونید و وقتی سقط کردی افسرده شدی

فراموش کردی که یک دختر توانمند هستی و خودت را فراموش کردی و چسبیدی به عوامل بیرونی در صورتیکه بتونی از درون خودت را پیدا کنی دوباره پرانرژی و شاد میشی حتی بیشتر از گذشته

در ضمن بچه دار هم میشی نگران نباش کار هم وقتی خدا بخواد پیدا میشه بنظرم بیشتر روی نکات دیگه زندگیت متمرکز شو و خودت را تحسین کن روزبروز شادتر میشی و شاید واقعا به موفقیت های بیشتری هم برسی عزیزم.

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖