2777
2789

سلام کهنه شور بلسون مدلBw35 خشک کن هم داره کاملا نو اصلا استفاده نشده همین تو دیجی کالا ۶۲۰ قیمتشه من میدم ۴۵۰ تو دیوارم میخوام آگهی کنم ولی گفتم اینجام بگم شاید کسی خواست

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه گرفتی باید بزاری دیوار

اشتباه نگرفتم عزیزم خودم میدونم تو دیوار باید بزازم چون اینجا خانم های باردار سیسمونی میگیرن گفتم شاید بخوان اولش که نوشتم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
الان میریزن سرت میگن کاسبی جدید 

مهم نیس اینجا همه فقط منتظرن والا هرروز همه میزارن به من رسید شد کاسبی مگه زور کردم بخرن

مهم نیس اینجا همه فقط منتظرن والا هرروز همه میزارن به من رسید شد کاسبی مگه زور کردم بخرن

واقعا من الان تاپیک زدم ک خواهرم ایین نامه رو رد میشد بعد سوالا رو خربد خوند قبول شد 

هرکی خواست بگه تا براش بفرستم 

ریختن سرم 

واقعا من الان تاپیک زدم ک خواهرم ایین نامه رو رد میشد بعد سوالا رو خربد خوند قبول شد  هرکی خوا ...

اینجا فقط تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر جاری طرفدار داره 

افرین تاپیک عکسم طرفدار داره🤣🤣بعضیا میان‌میگن نتیه خخخخخ

اره😄