2777
2789

چجوریع؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بدنت اسیب میزنه 

از نظر پزشکی در ماه نهایت و نرمال کم کردن وزن ۲کیلو هست

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

آره بعد چن میلیونم خرج کنی موهاتو ک میریزه درمان کنی پوستتو ک داغون شل میشه درمان کنی چ میدونم معده و کلیتو ک داغون میشنو درمان کنیو ...

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
یک ماه فقط آب میخوری...وقتی حس کردی قندت داره میفته ی قاشق عسل میخوری..وقتی هم حس کردی فشارت پایینه ...

عزیزم اینجوری بدنت آسیب میبینه معدت داغون میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤