2777
2789
عنوان

۲۰ کیلووووووو.....یک ماه ...🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست
واقعا خسته شدم میخوام به قبل برگردم😭😭

منم دوس دارم به قبل برگردم درکت میکنم ولی  راه های ایمن تری هم هست.از برنامه مانکن استفاده کردی؟خیلی خوبه.من چون تو شیردهیم نمیتونم رژیم بگیرم.میخواستم از امروز ورزش کنم هنو نکردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه فقط آب میخوری...وقتی حس کردی قندت داره میفته ی قاشق عسل میخوری..وقتی هم حس کردی فشارت پایینه ...

من چندسال پیش توی 3 ماه 20 کیلو کم کردم، ریزش مو شدید ، شل شدن پوست، اعصاب ضعیف، صورت زرد و پژمرده، تاچندماه فقط ریزش موهام درمان کردم پدرم دراومد، یه رژیم اصولی بگیر اشتباه منو نکن تازه شما قراره توی یه ماه 20 کیلو کم کنی ببین چی میشه دیگه

منم دوس دارم به قبل برگردم درکت میکنم ولی  راه های ایمن تری هم هست.از برنامه مانکن استفاده کردی ...

بله مانکن...کرفس...بشقاب...

مهم اراده س که من خیلی زود خسته میشم و ول میکنم..نتیجه زود میخوام ...

😊😊
ولی خوب یهو کم میکنی و به خودت میرسی...فقط یک ماهه‌‌انگاری روزه ای...

اره بعد یک ماه کل بدنت داغون میشه 

دیگه هم درست نمیشه 

خواهر شوهر من تو ی یک ماه ۴کیلو تو باشگاه کم کرد 

کلا داغون شد پوستش سیاه شد موهاش داغون به خاطر معدش مجبور شد ککلی قرص بخوره هر روز

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من چندسال پیش توی 3 ماه 20 کیلو کم کردم، ریزش مو شدید ، شل شدن پوست، اعصاب ضعیف، صورت زرد و پژمرده، ...

من تو ۳ماه ۱۲همه عوارضاش وحشت ناک بود منی که موهامو میگفتن پنبه اس ریخت پوستم شل شد جوش زدم وکلی بدبختز حالامن پیش دکترم رفته بودم

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
وای ترسوندین منوووو که...

برو پیش ی متخصص تغذیه  ی رژیم بهت بده که اصولی باشه 

بعدم در کنارش روزانه هم میوه زیاد بخور هم یک ساعت پیاده روی 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

منم چندروزه سخت رژیم گرفتم الان حالم خیلی بده..بایدبابرنامه بگیری وبرات بشه عادت

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

اسی تو یه تاپیک گفته بودی واسه خرید جهزیه درگهان عالیه میشه ادرس دقیق بهم بدی یه کوشولو راهنماییم کن🙈پولم کمه واسه جهزیه واسه همین میخوام از یه جای ارزون و خوب بخرم

یه صلوات از ته دل مهمونم کنید واسه خوشبختیم🤗😔🌹🌹
اسی تو یه تاپیک گفته بودی واسه خرید جهزیه درگهان عالیه میشه ادرس دقیق بهم بدی یه کوشولو راهنماییم کن ...

والا عزیزم من پارسال از درگهان خریدم چند تیکه بزقی هامو...درگهان سمت قشم عزیزم.

کلی پاساژ داره...وسایل برقی ارایشی ...بهداشتی لباس..

ادرس دقیق نمیدونم چی بگم اخه...

😊😊
والا عزیزم من پارسال از درگهان خریدم چند تیکه بزقی هامو...درگهان سمت قشم عزیزم. کلی پاساژ داره...وس ...

حالا راضی بودی؟قیمتا مناسب بود گارانتی داشتن؟😢

یه صلوات از ته دل مهمونم کنید واسه خوشبختیم🤗😔🌹🌹
حالا راضی بودی؟قیمتا مناسب بود گارانتی داشتن؟😢

اره راضی بودم...نسبت به تهران و اینا خیلیییی فرق داشت.گارانتی هم بله داشت..ولی باید بگردی..از اولین مغازه خرید نکنی..بگرد مقایسه کن...

😊😊