منم دوس دارم به قبل برگردم درکت میکنم ولی راه های ایمن تری هم هست.از برنامه مانکن استفاده کردی؟خیلی خوبه.من چون تو شیردهیم نمیتونم رژیم بگیرم.میخواستم از امروز ورزش کنم هنو نکردم
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یک ماه فقط آب میخوری...وقتی حس کردی قندت داره میفته ی قاشق عسل میخوری..وقتی هم حس کردی فشارت پایینه ...
من چندسال پیش توی 3 ماه 20 کیلو کم کردم، ریزش مو شدید ، شل شدن پوست، اعصاب ضعیف، صورت زرد و پژمرده، تاچندماه فقط ریزش موهام درمان کردم پدرم دراومد، یه رژیم اصولی بگیر اشتباه منو نکن تازه شما قراره توی یه ماه 20 کیلو کم کنی ببین چی میشه دیگه
ولی خوب یهو کم میکنی و به خودت میرسی...فقط یک ماههانگاری روزه ای...
اره بعد یک ماه کل بدنت داغون میشه
دیگه هم درست نمیشه
خواهر شوهر من تو ی یک ماه ۴کیلو تو باشگاه کم کرد
کلا داغون شد پوستش سیاه شد موهاش داغون به خاطر معدش مجبور شد ککلی قرص بخوره هر روز
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
برو پیش ی متخصص تغذیه ی رژیم بهت بده که اصولی باشه
بعدم در کنارش روزانه هم میوه زیاد بخور هم یک ساعت پیاده روی
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
اسی تو یه تاپیک گفته بودی واسه خرید جهزیه درگهان عالیه میشه ادرس دقیق بهم بدی یه کوشولو راهنماییم کن🙈پولم کمه واسه جهزیه واسه همین میخوام از یه جای ارزون و خوب بخرم